back

Геннадій Поляк: Ми повинні зробити все можливе аби всі діти займалися спортом

13 вересня 2019

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту.

Напередодні професійного свята активних спортсменів району вітали на урочистій зустрічі в райдержадміністрації.

З найкращими побажаннями та словами вдячності до спортсменів, тренерів та ветеранів спорту звернувся голова Ріпкинської РДА Геннадій Поляк.

- Чим більше людей у спорті, тим здоровіша нація. Я сам займався спортом і мій син - спортсмен. Щиро вдячний нашим спортсменам, які представляють Україну і, завдяки яким нашу країну знають у всьому світі, дякую всім тренерам та тим людям, хто дітей залучає до спорту. Адже спорт - це здоров'я, це виховання особистості. В свою чергу влада всіляко підтримуватиме розвиток фізичної культури і спорту в районі, - зазначив Геннадій Поляк, побажав міцного здоров'я, удачі, в сім'ях злагоди та добробуту, позитивного настрою та вручив почесні відзнаки найкращим у спорті.

На Ріпкинщині на сьогодні розвивається футбол, волейбол, настільний теніс, легка атлетика, бокс, боротьба дзюдо, шахи і шашки. Працює районна дитячо-юнацька спортивна школа, яку відвідують 193 учнів. У районі проводяться різноманітні спортивні змагання, спортсмени беруть участь у обласних та всеукраїнських змаганнях.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту району та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

МАЗКА Анатолія Миколайовича, ветерана спорту, голову суддівського комітету районної федерації футболу.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено

РОДИНЧЕНКО Ірині Миколаївні, вчителю фізичного виховання Ріпкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Ріпкинського району Чернігівської області.






Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації