back

Світлана Тризна вручила нагороди ветеранам Другої світової війни, які брали участь в боях за вигнання нацистів з Білорусі

14 серпня 2019

Заступниця голови райдержадміністрації Світлана Тризна сьогодні, 14 серпня, вручила нагороди ветеранам Другої світової війни Чернігівської області, які брали участь у боях за вигнання нацистів з Білорусі – медалі «75 год вызвалення Рэспублікі Беларусь ад нямецка-фашысцкіх захопнікаў».

Нагороди отримали Ніна Андріївна Заровна з села Бихольцохівка Малолиственської сільської ради, Іван Пантелійович Мандрико з села Пушкарі Пушкарівської сільської ради, Катерина Павлівна Соловей з села Вербичі Вербицької сільської ради та Іван Йосипович Швець з села Неданчичі Неданчицької сільської ради.

Світлана Тризна привітала ветеранів з відзнаками, подякувала за мужність у боях з ворогом, перемогу над нацистами та побажала їм довгих років життя, міцного здоров’я, родинного тепла від близьких людей.

Медалі Республіки Білорусь для ветеранів передав 1-й секретар посольства Республіки Білорусь в Україні Андрій Губкин.

Виконуючий обов'язки голови Ріпкинської районної організації ветеранів України Олександр Голік вручив ветеранам солодкі подарунки, а голови сільських рад - грошову допомогу.


















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації