back

Геннадій Поляк із робочим візитом перебував у Замглаї

30 липня 2019

Голова Ріпкинської райдержадміністрації Геннадій Поляк сьогодні, 30 липня, під час робочого візиту у Замглайську громаду побував у загальноосвітній школі та фельдшерсько-акушерському пункті.

Геннадій Поляк разом із замглайським селищним головою Олександром Красківським перевірили стан готовності Замглайської ЗОШ І-ІІІ ступенів до початку нового навчального року.

Наразі у приміщеннях школи тривають ремонтні роботи, вже частина вікон та дверей замінена. За словами директора закладу Юлії Джоли, до початку нового навчального року ремонт завершиться.

Нагадаємо, що на капітальний ремонт приміщення Замглайської загальноосвітньої школи І-III ступенів виділено субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток теріторії - 1 мільйон 420 тисяч гривень та з районного бюджету 42,6 тисячі гривень.

Голову райдержадміністрації особливо цікавив перший клас, в якому відповідно до нових Державних стандартів має бути створене освітнє середовище з мобільними меблями, цікавими дидактичними матеріалами, наборами для творчості тощо.

Другого вересня вперше за парти НУШ мають сісти 15 учнів.

Також голова РДА оглянув місцевий фельдшерсько-акушерський пункт. Для закладу за кошти державного бюджету придбано меблі медичного призначення та медобладнання на 107,5 тисячі гривень. У серпні поточного року очікують придбання офісних меблів.

Невдовзі розпочнеться капітальний ремонт приміщення ФАПу. На ці цілі виділено субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток - 270 тисяч гривень та 8,1 тисячі гривень співфінансування з районного бюджету.




















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації