back

Комісія з питань техногенно-екологічної ситуації та надзвичайних ситуацій обговорила забезпечення функціонування інфраструктури району

04 грудня 2018

З метою вдосконалення злагодженості та оперативності роботи органів управління цивільного захисту з питань організації виконання заходів щодо переведення єдиної державної системи цивільного захисту з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період сьогодні, 4 грудня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної ситуації та надзвичайних ситуацій.

Вів засідання перший заступник голови РДА, перший заступник голови комісії Олександр Андрушко.

Він зазначив: необхідно забезпечити стале функціонування інфраструктури району та виконання усіх заходів у разі виникнення загрози.

Присутні обговорили дії органів управління цивільного захисту у разі оперативного реагування на будь-яку загрозу в особливий період.

Усі силові структури району вже переведені на посилений режим роботи та мають відповідні інструкції з реагування.

Керівники та представники відповідних служб поінформували, що готові до виконання завдань за призначенням.

Повідомлення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації до населення доводитиметься за допомогою радіоретрансляційних вузлів та по Першому каналу Українського радіо, на станції «Наше радіо» (Чернігів), а також на телебаченні, зокрема на UA:Чернігів.

Наразі триває підготовка споруд цивільного захисту району для використання в особливий період.














Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації