back

Професійна адаптація учасників АТО

15 листопада 2018

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 №432 «Про затвердження Порядку організації соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності», кожний учасник антитерористичної операції має право на отримання послуг з професійної адаптації.

Для отримання послуг з професійної адаптації учаснику антитерористичної операції необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації із заявою відповідного зразка.

До заяви додаються:

копія індивідуальної програми реабілітації (для інвалідів війни);

копія посвідчення учасника бойових дій, інваліда війни або учасника війни;

копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з перебуванням безпосередньо в районах проведення антитерористичної операції у період її проведення.

Детальну інформацію з даного питання та перелік освітніх закладів, які надають послуги з навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, можна отримати звернувшись до управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації за адресою: смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, буд.114, каб. №107 або за телефоном (04641)2-16-25.


Управління соціального захисту населення
районної державної адміністрації