back

Ще дві багатодітні родини Ріпкинщини отримали допомогу

07 листопада 2018

В Ріпках сьогодні, 7 листопада, з робочим візитом побувала директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Ніна Лемеш.

Разом з головою районної державної адміністрації Борисом Мелашенком Ніна Лемеш вручила багатодітним родинам Марини Бивалькевич Петриків та Алли Кривошей з смт Добрянка, де виховується по 5 дітей, сертифікати на отримання двоярусних ліжок з матрацами.

Багатодітні сім'ї отримали меблі, придбані за кошти обласного бюджету, в рамках виконання Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми до 2020 року.

В цьому році таку допомогу вже отримала багатодітна сім’я Олени Бороліс із с. Губичі, де виховується 7 дітей, сім’я Анни Іванової, де тато - учасник АТО з с. Нові Яриловичі, що опікується 5 дітлахами, та родина Любові Шинець, де виховується 6 дітей.

Сім’я Людмили Колосовської із с. Комарівка, де виховується 5 дітей, отримала морозильну камеру. Родина Ольги Ігнатової з Добрянки, де виховується 5 дітей, надано двоярусне ліжко та комплекти постільної білизни.

Починаючи з 2011 року і донині вже 43 сім’ї даної категорії отримали допомогу меблями, побутовою технікою, будматеріалами, посудом та постільною білизною.

В районі діє Комплексна районна програма підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року, затверджена рішенням районної ради 27 жовтня 2017 року.

Щороку дітям із багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей, до Дня святого Миколая та новорічних свят вручаються солодкі подарунки. В кінці 2017 року їх отримали 57 дітей із десяти багатодітних сімей.
















За повідомленям відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації