back

До Дня захисника України вручили відзнаки

12 жовтня 2018

У Ріпках в районному будинку культури сьогодні, 12 жовтня, відбулися урочистості та святковий концерт із нагоди відзначення Дня захисника України.

Захід зібрав в одній залі учасників АТО, прикордонників, правоохоронців, ветеранів, представників районної влади, громадськості та багатьох інших.

Вшанувати своїх земляків-захисників України цього дня прийшли до святкової зали голова райдержадміністрації Борис Мелашенко, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Зі святом гостей заходу привітав голова райдержадміністрації Борис Мелашенко.

- Це свято поєднує в собі силу віри і звитяги, героїзм і хоробрість різних поколінь українців, які протягом століть відстоювали своє право на волю і свободу, вели самовіддану боротьбу за незалежність і відродження нашої державності. Ми бачимо мирне небо над Ріпкинщиною тому, що наші хлопці щодня виборюють сьогодення ціною колосальних зусиль і ціною свого життя. І ми повинні про це пам’ятати, - зазначив голова РДА Борис Мелашенко.

Матерям загиблих героїв-захисників України - воїнів Дмитра Куриленка, Дмитра Шелупця та Романа Лося вручили квіти.

Учасники зібрання хвилиною мовчання пом’янули всіх тих, хто віддав життя за Україну.

Військовослужбовці, співробітники правоохоронних органів, учасники АТО отримали відзнаки райдержадміністрації та районної ради.

З нагоди Дня захисника України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ГОРОДНОГО Сергія Миколайовича, заступника начальника відділу прикордонної служби «Задеріївка» з персоналу Чернігівського прикордонного загону;

ЗАРОВНОГО Юрія Миколайовича, водія ДП «Ріпкирайагролісгосп», учасника АТО;

КРИВОШЕЯ Володимира Володимировича, верстатника деревообробних верстаків Добрянського нижнього складу ДП «Добрянське лісове господарство»;

МАЛАШЕНКА Івана Володимировича, дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону;

ТКАЧЕНКА Дмитра Володимировича, дільничного інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону;

ЩЕРБИНУ Олександра Юрійовича, стропальника Добрянського нижнього складу ДП «Добрянське лісове господарство»;

ЯЩЕНКА Ярослава Борисовича, оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівсьій області.

Під час заходу відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» вручено 51 військовозобов'язаному Ріпкинщини.

Нагадаємо, що в районі за сприяння районної державної адміністрації відбулися меморіальні заходи: Відзначення Дня захисника України на Ріпкинщині розпочали вшануванням пам’яті.




























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації