back

У райдержадміністрації відзначили підприємців району

14 вересня 2018

Кращих серед представників бізнесу району сьогодні, 14 вересня, відзначили в райдержадміністрації.

В урочистій зустрічі взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, голова районної ради Роман Шупель та його заступник Світлана Ткаченко.

Посадовці, перш за все, вітали підприємців із професійним святом, а також дякували за їх працю, створені нові робочі місця, наповнення бюджету району.

В рамках проведення місячника підтримки підприємництва, представників ділових кіл відзначили у п’яти номінаціях: «Торговельне обслуговування населення», «Надання побутових послуг», «Виробництво», «Сільське господарство», «Оптова та роздрібна торгівля».

– Саме завдяки підприємцям бюджети нашого району поповнюються, що дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем. Ви залучаєте і створюєте нові робочі місця, а значить і благополюччя родин, – зазначила заступник голови РДА Світлана Тризна. Вона подякувала підприємцям за невтомну працю, небайдужість, активну громадську позицію, побажала невичерпної енергії, працювати на благо розвитку нашого району та вручила відзнаки районної державної адміністрації.

В Ріпкинському району здійснюють господарську діяльність 7 середніх підприємств, 59 - малих та 476 фізичних осіб-підприємців. За І півріччя цього року вони сплатили до місцевих бюджетів району майже 34 мільйона гривень.

80 % усіх магазинів району належать фізичним особам – підприємцям. 28 фізичних осіб-підприємців здійснюють виїзне торговельне обслуговування наших жителів у 64 населені пункти, де відсутня стаціонарна торгова мережа.

З початку року в районі відкрилось 7 магазинів, які належать саме приватним підприємцям.

Розвитку бізнесу всебічно сприяє Ріпкинська РДА. Так, у районі діє Програма підтримки малого та середнього підприємництва, котра покликана допомагати підприємцям у реалізації нових ідей, розширенні їх бізнесу.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ВЕРТЕЙКО Валентину Миколаївну, фізичну осібу-підприємця;

МОЙСЕЄНКО Тетяну Володимирівну, фізичну осібу-підприємця;

НЕТРЕБКА Олександра Васильовича, фізичну осібу-підприємця;

СОПА Олександра Григоровича, фізичну осібу-підприємця.




































Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації