back

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня державної служби

23 червня 2018

Шановні державні службовці!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої наділений, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Хотілося б висловити найщиріші слова подяки всім державним службовцям за те, що з повною віддачею працюють на користь району.

Останнім часом, коли в Україні відбуваються інтенсивні економічні та соціальні зміни, державна служба також активно оновлюється, аби оперативно реагувати на виклики часу і запити суспільства.

Переконаний, що ваш професіоналізм, принциповість та вірність справі і надалі сприятимуть утвердженню обраного нами європейського майбутнього.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. Сердечно зичимо всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя.

Слава Україні!


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО