back

Монетизація залишків невикористаних коштів субсидії на опалення: Як отримати готівку за заощаджене тепло

13 червня 2018

Відповідно до п. 15 постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» із змінами та доповненнями розпочалась монетизація невикористаних сум субсидій.

Невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 кубічних метрів природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії, відтепер не залишатимуться на рахунках отримувачів в організаціях, а перераховуватимуться на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуватимуться через поштові відділення.

Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплата її через відділення поштового зв’язку ПАТ “Укрпошта” буде здійснюється управлінням соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача, поданої до 1 вересня поточного року.

Для подання заяви рекомендуємо звертатися в управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою: вул. Святомиколаївська, 114, смт Ріпки.


Управління соціального захисту
населення райдержадміністрації