back

Пізнаємо Європу разом: поєднаємо європейські досягнення з українським цінностями

21 травня 2018

З метою поглиблення знань вихованців у сфері функціонування Європейського Союзу та євроінтеграції України, допомоги в реалізації себе в європейському просторі, пошуку друзів як в Україні, так і за її межами, виховання толерантності, спільних європейських цінностей, гуманного міжнаціонального спілкування учнівською радою Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості протягом навчального року реалізовувався пізнавально-інформаційний проект «Пізнаємо Європу разом».

Учасниками проекту стали педагоги, члени учнівського самоврядування та вихованці Центру. Була створена творча група, розроблені заходи, зібрана потрібна інформація.

Під час засідання учнівської ради проведені круглі столи «Європейський Союз – новий старт для України» та «Подорож столицями Європи», для вихованців закладу проведено виховний захід «Прапори країн Європи», віртуальна гра-подорож «Країнами Євросоюзу», конкурс малюнків «Ми – європейці». Під гаслом «Європа на твоїй долоні» членами учнівської ради проведений інтернент-круїз. Діти здійснили віртуальну подорож країнами Європи, слухали гімни цих країн, за характером музики відгадували країни, підсумком зустрічі стала євровікторина.

Завершився проект флешмобом до Дня Європи.
















За повідомленням Ріпкинського районного
Центру дитячої та юнацької творчості