back

До уваги представників професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, громадських організацій у сфері культури

18 травня 2018

Відділ культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора Ріпкинського районного будинку культури.

Також одночасно відділ культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації просить подати до 16 червня 2018 року (включно) кандидатів від професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, громадських організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону, до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури підпорядкованого відділу культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

• за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

• має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

• є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;

• є членом трудового колективу закладу культури.

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація подає відділу культури і туризму Ріпкинської райдержадміністрації:

• лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

• До листа додаються заява та анкета, за встановленими формами.

Документи приймаються за адресою: смт Ріпки, вул. Любецька, 3. Відділ культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації, e-mail: [email protected] .

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ВИЗНАЧЕНИЙ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «Про культуру», із змінами і доповненнями, внесеними Законами України.


Відділ культури і туризму
районної державної адміністрації