back

Відбулося засідання круглого столу "Міцна родина - щаслива дитина"

11 травня 2018

З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї Ріпкинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено круглий стіл «Міцна родина – щаслива дитина» та вітальну акцію для вагітних жінок.

Перед вагітними жінками та породіллями виступив Валерій Кононенко, заступник начальника управління соціального захисту населення РДА, який ознайомив майбутніх мам з видами державних соціальних виплат, передбачених законодавством для сімей з дітьми.

Начальник Ріпкинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Людмила Комок поінформувала про державну реєстрацію новонароджених.

Про особливості догляду за новонародженими дітьми та здоровий спосіб життя під час вагітності та після народження дитини розповіла лікар-педіатр комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району Чернігівської області" Людмила Котова.

Леся Сидоренко, директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проінформувала про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, необхідність забезпечення належного догляду за новонародженими дітьми, роздала присутнім буклети «Переваги грудного вигодовування» та «10 порад, щоб бути кращими батьками».

Під час проведення акції вагітні жінки отримали подарунки – дитячий одяг для малюків.








За повідомленням Ріпкинського районного центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді