back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

18 квітня 2018

Сьогодні, 18 квітня, голова райдержадміністрації Борис Мелашенко провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Перший заступник начальника відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону Олег Омельчишин поінформував про обстановку на пункті пропуску через державний кордон «Нові Яриловичі». Зокрема, вказав на те, що у зв’язку з великодніми святами збільшився пасажирсько-транспортний потік з Республіки Білорусь. За звітний період не пропущено через кордон 11 громадян, складено 17 адміністративних протоколів, зафіксовано 14 випадків порушення правил перебування на території України. Виявлено наркотичні засоби.

У продовження наради голова райдержадміністрації Борис Мелашенко особливу увагу звернув на необхідності підтримання належного санітарного стану у сервісній зоні біля пункту пропуску «Нові Яриловичі», ремонті доріг на під’їзді до кордону.

Андрій Ященко, т.в.о. військового комісара Ріпкинського районного військового комісаріату, поінформував про стан призову громадян на строкову військову службу, довів план щодо призову на контрактну службу. Надав інформацію про підготовку до проведення навчань з територіальної оборони.

Потім, Анатолій Криса, начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області, доповів, що протягом тижня в районі відбулось 4 пожежі через випалювання сухої трави. Звернув увагу на паводкову ситуацію в районі цими днями спостерігається найбільший рівень води, проте, за прогнозами вода почне спадати. Великого підтоплення населених пунктів не очікується.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.








За повідомленням сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації