back

Відбулося чергове засідання громадської ради при РДА

13 квітня 2018

На чергове засідання сьогодні, 13 квітня, зібралися члени Громадської ради при Ріпкинській РДА у залі засідань райдержадміністрації.

Участь у роботі зібрання взяла заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна.

Вела засідання голова Громадської ради Римма Олексенко.

Згідно порядку денного, представники громадськості першим мали обговорили питання функціонування молодіжних центрів у Добрянській і Замглайській громадах. Проте, за відсутності запрошених на засідання громадської ради очільників цих громад, розгляд зазначеного питання вирішили перенести на наступне засідання.

Далі начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації Віктор Кравець поінформував присутніх про проведення в районі акції «За чисте довкілля» та запросив громадськість активно долучитись до акції.

Із заходами, які плануються провести в районі з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи ознайомив начальник управління соціального захисту населення РДА Олексій Кульгейко.

Римма Олексенко, голова громадської ради озвучила питання, які планує громадська рада розглянути протягом цього року, та запропонувала затвердити план роботи громадської ради при Ріпкинській РДА на 2018 рік. План роботи громадськість підтримала одноголосно.

Заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна представила громадським активістам проекти планів заходів із відзначення у 2018 році Дня памяті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також з нагоди 95-річчя утворення Ріпкинського району. Посадовець закликала громадськість Ріпкинщини надавати пропозиції щодо проведення заходів, приймати активну участь у заходах та самим громадським організаціям проводити акції.

Під час засідання Римма Олексенко нагадала присутнім, що вже розпочато прийом заявок на участь у обласному конкурсі рукописів місцевих авторів, а також на конкурс проектів інститутів громадянського суспільства. Тож всі зацікавлені мають змогу прийняти участь у цих конкурсах.

Окрім того на засіданні проголосували за виключення одного члена Громадської ради у зв'язку із припиненням діяльності громадської організації у районі. Отже дорадчий орган РДА налічуватиме 11 осіб.

Наступне засідання громадська рада запланувала провести орієнтовно кінці травня 2018 року.










Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації