back

Хореографічний колектив «Карамель» Ріпкинської школи мистецтв виборов 2 місце VI Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв THE SPIRIT ART

03 березня 2018

Неодноразові переможці Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів конкурсів хореографічного мистецтва, хореографічний колектив «Карамель» Ріпкинської школи мистецтв під керівництвом Ірини Васильєвої знову повернувся з перемогою!

Серед 36 колективів, які представляли 147 концертних номерів в м. Харкові на VI Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв THE SPIRIT ART у рамках проекту «Барви Європи» наші вихованці вибороли друге місце у номінації «Естрадна хореографія».

Поряд з юними талантами з Києва, Харкова, Запоріжжя, Рівного, Республіки Білорусь свою майстерність демонстрували: Атрощенко Софія, Белицька Олександра, Гоголева Поліна, Дохоян Юлія, Кириченко Валерія, Корнієнко Валерія, Мохнач Анна, Чухлєбова Вікторія та Шляхова Евеліна.

Журі конкурсу складалось з видатних та відомих діячів у сфері мистецтва. Юні танцюристи вразили суддів своєю майстерністю, за що нагороджені дипломом та золотими зірками. А керівника колективу Ірину Васильєву відзначили дипломом за високу педагогічну майстерність та професійне виховання творчої молоді.

Окрім участі у конкурсі учасники колективу мали чудову екскурсійну програму першою столицею України.
















Відділ культури і туризму
районної державної адміністрації