back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

17 січня 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 17 січня, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області, повідомив, що тиждень пройшов без надзвичайних подій. Протягом тижня виявлено факт незаконного вирубування зелених насаджень біля с. Даничі. Встановлюється розмір збитків, проводиться екологічна експертиза. Особи, які скоювали злочин, затримані на місці.

Про роботу Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури поінформував прокурор відділення Олександр Артеменко. Він також повідомив про хід розслідування факту вирубки зелених насаджень біля с. Даничі. Поінформував про підприємства, які не сплачують кошти за оренду землі, чим завдають збитків місцевому бюджету. За даними фактами готуються позови до суду.

Начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса поінформував, що протягом тижня відбулась 1 пожежа в селі Неданчичі. Загорілась через несправне пічне опалення житлова будівля. Жертв та постраждалих під час пожежі немає. Крім того, вказав, що за повідомленням метеорологів найближчими днями буде ускладнення погодних умов, а саме очікуються великі снігопади. Надійшло штормове попередження. Техніка відділу готова до роботи в умовах заметів. Налагоджено взаємодію з філією «Райавтодору» з метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації у складних умовах на дорогах району.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.










За повідомленням сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації