back

Щодо проведення процедури закупівлі послуг з харчування дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення

21 травня 2012

До уваги підприємств, які надають послуги із харчування!
Міністерством соціальної політики України, як замовником торгів, оголошено конкурсні торги на закупівлю послуги з постачання готової їжі (послуги з харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення, Козелецького, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького районів).
Оголошення про заплановану закупівлю опубліковано та оприлюднено на офіційному загальнодержавному веб-порталі Державні закупівлі (www.tender.me.gov.ua) від 23.04.2012 173281 (ПХП) ІБ «ВДЗ» № 49 (651).
Торги проводяться за процедурою відкритих торгів. Участь у процедурі закупівлі можуть взяти усі учасники, які мають на це бажання. Розкриття пропозицій конкурсних торгів заплановано на 24.05.2012. Додаткову інформацію стосовно зазначеної закупівлі можна отримати на сайті www.tender.me.gov.ua.