back

Розпочала роботу конкурсна комісія щодо визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених за кошти обласного бюджету

17 липня 2017

На виконання рішення районної ради від 22.04.2016 «Про затвердження Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Ріпкинського району Чернігівської області на 2016-2020 роки» при управлінні агропромислового розвитку райдержадміністрації з липня 2017 року розпочала роботу конкурсна комісія щодо визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених за кошти обласного бюджету.

До комісії за отриманням нетелей можуть звертатися сім’ї, де виховується 5 і більше дітей віком до 18 років, які проживають у сільській місцевості і мають бажання утримувати корову.

Сільська багатодітна сім’я має право на одержання однієї нетелі протягом строку дії цієї Програми (до 2020 року). Нетелі виділяються на безповоротній основі як благодійна допомога з обласного бюджету.

Для отримання нетелі сільські багатодітні сім’ї до 5 серпня поточного року подають до комісії такі документи:

- заяву сільської багатодітної сім’ї на отримання нетелі;

- клопотання голови сільської (селищної) ради та акт обстеження сім’ї на предмет можливості утримувати тварину;

- письмове зобов’язання щодо утримання в господарстві, одержаної нетелі (корови) протягом двох наступних років;

- довідку з сільської (селищної) ради про склад сім’ї;

- довідку сільської (селищної) ради про наявність земельної ділянки у домогосподарстві;

- копії паспортів батьків;

- копії документів, що засвідчують реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті) батьків;

- копії свідоцтв про народження дітей.

Комісія працює при управлінні агропромислового розвитку райдержадмінстрації за адресою: смт Ріпки вул. Святомиколаївська, 85, тел.(04641)2-16-45, (04641)2-16-02.




Управління агропромислового розвитку
районної державної адміністрації