back

Обговирили важливі питання життєдіяльності району

13 червня 2017

Перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 13 червня, провів робочу нараду з актуальних питань життєдіяльності району.

В ході наради заслухана інформація присутніх про проведену роботу та плани на найближчий час, проаналізовані проблемні ситуації, що потребують невідкладного реагування.

Розглянуті питання стосувалися початку заготівлі кормів сільгосппідприємствами району, огляду доріг територіального значення з метою визначення першочергового ремонту, заміни дорожніх знаків, благоустрою узбіччя автомобільних доріг, надходження та розподілу субвенції на соціально-економічний розвиток району між розпорядниками бюджетних коштів.

Керівники гуманітарної сфери ознайомили з деякими питаннями.

Зокрема Іван Атрощенко, начальник відділу культури райдержадміністрації повідомив про підготовку святкових заходів до Дня державного службовця, Дня Молоді та 21-ї річниці Конституції України. Крім того, зазначив про відкриття персональної виставки художника-земляка Михайла Прокопюка у виставковій залі районного історико-краєзнавчого музею.

Заступник головного лікаря КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сергій Остапенко розповів про планові огляди населення сімейними лікарями та дітей педіатрами. Також проінформував, що за першу половину травня в рамках урядової програми «Доступні ліки» виписано 591 рецепт на суму 22 471 гривня.

Щодо призначення пільг та субсидій населенню поінформував Олексій Кульгейко - начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Також зазначив, що одна особа з категорії населення постраждалих в наслідок аварії на ЧАЕС вже оздоровилась у Львівській області, одна особа планує оздоровитись в липні та близько 30 у вересні.

Антоніна Мохнач, завідувач сектору сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації повідомила про підготовку команди до участі у Спартакіаді державних службовців, що відбудеться 16 червня, підготовку до координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді, проведення оздоровчої кампанії в районі, а саме виїзд трьох дітей позбавлених батьківського піклування до дитячого табору «Дивосвіт» в смт Седнів та надання однієї путівки до ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек» Київської області.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді першим заступником голови райдержадміністрації дано ряд доручень.










Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації