back

В районі продовжується оздоровча кампанія

28 березня 2017

Двоє дітей, позбавлених батьківського піклування, Андрій Шовковий з селища Замглай та Кирило Симоненко з селища Ріпки, у четвер, 23 березня виїхали на оздоровлення до ДП України "Міжнародний дитячий центр "Артек", який розташований у м. Київ, Пуща–Водиця.

Міжнародний дитячий центр «Артек» – це унікальний простір для досліджень, відкриттів і саморозвитку під керівництвом найкращих педагогів, відібраних за умовами національного конкурсу. Це яскраві фарби світу, можливість бути в центрі історичних, мистецьких, спортивних подій національного та міжнародного масштабу. Це неповторна територія свободи і дружби. Заповідне місце, де людина та природа зливаються в одне ціле.

МДЦ «Артек» у Пущі Водиці – це казковий заповідний ліс з чистими джерельними озерами та цілющим духмяним повітрям. Розвинена інфраструктура для навчання, творчості, розваг і спорту. Для активного відпочинку є тренажерний зал, теплий критий бассейн, велосипедний парк і човнова станція. Медичну допомогу надає лікувально-діагностичне відділення, на базі якого діє також унікальна оздоровча програма (соляна кімната, інгаляторій, кисневі коктейлі тощо).

Оздоровча зміна триватиме до 12 квітня.

Основною темою зміни «Пізнай себе, свій рід, свій народ» стане спадкоємність поколінь, єдність українців у боротьбі за свою свободу та державність. Зміна припадає на останні тижні Великого Посту, що спонукає замислитися над духовними заповідями, що віками були народними оберегами. В рамках зміни буде створено соціально-мистецький простір для спільної та індивідуальної діяльності дітей. Через мистецькі прояви будуть створені аналогії між минулим і сьогоденням…

Оздоровлення та відпочинок дітей відбудеться за рахунок бюджетних коштів.



За інформацією сектору
у справах сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації