14 листопада 2017

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції щодо добровільного об’єднання територіальних громад

У відповідності до частини 3 статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядження Любецького селищного голови від 10 серпня 2015 року № 19 «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад» Любецька селищна рада організує проведення громадського обговорення пропозиції щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Адміністративний центр об’єднаної територіальної громади: смт. Любеч

Перелік територіальних громад, яким пропонується об’єднання із зазначенням відповідних населених пунктів:

Кукари, Гірки, селища міського типу Любеч Любецької селищної ради,

Великий Зліїв, Вороб’їв, Малий Зліїв, Петрики, Чисті Лужі, Пушкіне Великозліївської сільської ради,

Губичі, Гуньківка, Миси, Лісківка, Шкуранка, Редьківка Губицької сільської ради,

Малинівка, Пищики, Довгуни, Коробки, Маньки, Голубівка Малинівської сільської ради,

Мохначі, Семаки, Углова Рудня, Галків, Губарі, Пересаж Мохначівської сільської ради,

Неданчичі, Комарівка, Нова Рудня, Пролетарська Рудня, Мекшунівка, Левичівка, Грабівка, Червона Гута Неданчицької сільської ради

Павлівка, Шумани, Духанки Павлівської сільської ради,

Смолигівка, Скитьки, Березівка, Розсудів, Клонів, Тулія Смолигівської сільської ради,

Тараса Шевченка, Корольча, Мокрі Велички, Незаможне Тарасошевченківської сільської ради.

Громадське обговорення буде проведено у формі зборів громадян.

Громадське обговорення відбудеться 18 серпня 2015 року о 15 год. 00 хв. в будинку культури смт. Любеч за адресою: вул. Красна Площа, буд. № 20 смт. Любеч.

Ознайомлення з матеріалами на тему громадського обговорення буде здійснюватись з 9.00 год. до 12.00 год. в робочі дні в приміщенні Любецької селищної ради за адресою: Красна Площа, буд. № 3 смт. Любеч.

На громадське обговорення запрошуються депутати селищної ради, члени виконавчого комітету Любецької селищної ради, керівники підприємств, організацій, установ, громадських організацій незалежно від форми власності, представники засобів масової інформації, жителі смт. Любеч.

Пропозиції та зауваження приймаються до 17 серпня 2015 року:

у письмовій формі за адресою: вул. Красна Площа, буд. № 3 смт. Любеч,

за номерами телефонів: 4-33-01, 4-31-51,

на електрону пошту [email protected]

із зазначенням прізвища ім’я по-батькові та адреси особи, яка їх подає, для юридичних осіб – із значенням найменування та їх місцезнаходження до початку проведення громадського обговорення.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядатимуться.

Любецька селищна рада

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань (засідання круглого столу) з обговорення на тему “Щодо виконання Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції по правам інвалідів на період до 2020 року»

В управлінні соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації 04 грудня 2015 року відбудуться громадські слухання (засідання круглого столу) з обговорення на тему “Щодо виконання Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції по правам інвалідів на період до 2020 року»”

Просимо всіх зацікавлених осіб взяти участь в обговоренні цієї теми за адресою: вул.Святомиколаївська,114, кім. 209. Початок о 12-00 год.

Начальник управління І.Л.Гоголь

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту цільової програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань на 2016 рік

Сектором з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації на підставі Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» підготовлено проект цільової програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань на 2016 рік.

Даний проект виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 01.10.2015 до 31.10.2015 року.

Зауваження та пропозиції до проекту цільової програми прийматимуться сектором з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації до 31 жовтня 2015 року за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, тел. 2-13-71, Е-пошта: [email protected] з поміткою «До проекту цільової програми мобілізаційної підготовки».

Контактна особа: Дебелий Анатолій Михайлович, завідувач сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації (тел. 2-13-71).

Проект цільової програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань на 2016 рік

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту розпорядження голови районної державної адміністрації «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року»

Сектором у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації на основі пропозицій структурних підрозділів районної державної адміністрації, зацікавлених районних управлінь та організацій підготовлено проект розпорядження голови районної державної адміністрації «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року».

Проект розпорядження голови райдержадміністрації "Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року"

Даний проект розпорядження виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 19.05.2015 до 26.05.2015 року.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження прийматимуться сектором у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації до 26 травня 2015 року за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, тел. 2-13-74, Е-пошта: [email protected] з поміткою «До проекту розпорядження «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року».

Контактна особа: Мохнач Антоніна Григорівна, головний спеціаліст сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації (тел. 2-13-74).

Звіт про громадське обговорення проекту розпорядження голови районної державної адміністрації «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року»

Сектором у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації проведено громадське обговорення проекту розпорядження голови районної державної адміністрації «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року» з 19 по 26 травня 2015 року.

Пропозицій та зауважень під час обговорення проекту розпорядження голови районної державної адміністрації не надійшло. За наслідками розгляду питання «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року» на розширеному засіданні Колегії (спільно з Президією районної ради) прийнято розпорядження голови районної державної адміністрації «Про стан підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2015 року» № 183 від 26 травня 2015 року.


Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту

районної державної адміністрації

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту районної Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2015-2016 роки

Відділом економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації на основі пропозицій структурних підрозділів районної державної адміністрації, зацікавлених районних управлінь та організацій підготовлено проект районної Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2015-2016 роки.

Програма розвитку малого та середнього підприємництва на 2015-2016 рр..doc

Даний проект Програми виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 29.12.2014 до 20.01.2015.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться відділом економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації до 20 січня 2015 року за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, тел. 2-19-37, Е-пошта: [email protected] з поміткою «До Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2015-2016рр.».

Контактна особа: Манжула Ольга Михайлівна, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації (тел. 2-19-37).

Відділ економічного розвитку і торгівлі
районної державної адміністрації

Звіт про громадське обговорення проекту цільової програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2016 рік

Сектор з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Ріпкинської районної державної адміністрації провів консультації щодо проекту цільової програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2016 рік.

Обговорення проводилося за участю представників Ріпкинського районного військового комісаріату, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, заступників голови райдержадміністрації, депутатів сільських, селищних та районної рад, громадськості району.

В ході обговорення прийнято наступні зміни:
1. Розділ 1, абзац 5 викласти в такій редакції: «З метою виконання у 2016 році вимог чинного законодавства з питань виконання військового обліку в частині призову громадян України до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, мобілізації військовозобов’язаних необхідно провести відповідну роботу з особами, які підлягають призову на військову службу. Вирішити питання підготовки молоді до військової служби, мобілізації військовозобов’язаних до Збройних Сил України, ведення військового обліку, медичного огляду громадян, призову на військову службу, відправки призовників до обласного збірного пункту, а мобілізованих до військового комісаріату, соціальної підтримки мобілізованих до Збройних Сил громадян, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей (дружині, дітям, батькам) для забезпечення їм гідного життя, вирішення проблем матеріально-технічного, соціально-побутового, культурно-масового характеру у сучасних економічних умовах без фінансування із місцевого бюджету неможливо.»
2. Розділ 4, абзац 5: слова «мобілізованих до Збройних Сил України» замінити на «демобілізованих зі Збройних Сил України».
3. Додаток 2, пункт 5 у виконавцях додати «виконкоми сільських та селищних рад».
4. Додаток 2, пункт 9 у змісті заходів слова «мобілізованих до Збройних Сил України» замінити на «демобілізованих зі Збройних Сил України».
5. Додаток 3, пункт 4 у найменуванні показника слова «мобілізованих до Збройних Сил України» замінити на «демобілізованих зі Збройних Сил України».
6. Додаток 3, пункт 5 у найменуванні показника додати «та надання соцпослуг».

За результатами обговорення ці зміни були внесені до тексту Програми в остаточній редакції.

Дана Програма направлена на затвердження на сесії районної ради.

Рекомендації, вироблені під час громадських слухань 19 березня 2015 року на тему «Роль суспільства у протидії та запобіганні терористичним та сепаратистським проявам»:

1.Активізувати роботу діючих громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону та роботу по створенню пунктів охорони громадського порядку в сільських та селищних радах.

2.Забезпечувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо посилення контролю над дотриманням прикордонного режиму у весняно-літній період у зв’язку із збільшенням потоку відпочиваючих у прикордонні території району.

3.Забезпечувати поінформованість населення району з питань запобігання проявам терористичного характеру та дій на випадок небезпечної ситуації шляхом створення постійної рубрики у районній газеті.

4.Працювати над підвищенням ефективності системи оповіщення населення на випадок надзвичайної ситуації. Удосконалювати можливості консультаційних пунктів на території сільських та селищних рад.

5.Організувати проведення спортивних змагань із залученням військовослужбовців, звільнених з лав Збройних Сил України.

6.Довести до відома жителів району про наявні бомбосховища та можливості захисту населення на випадок надзвичайної ситуації.


Звіт про проведення громадського обговорення проектів Програми економічного та соціального розвитку району на 2015 рік та Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2015-2016 роки.docx

Звіт про проведення громадського обговорення проектів планів роботи районної державної адміністрації на 2015 рік та на І квартал 2015 року.doc

Звіт про проведення громадських слухань в форматі круглого столу з обговорення на тему “Сприяння зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці”, які відбулися 03 грудня 2014 року

Місце проведення: управління соціального захисту населення райдержадміністрації

Учасниками круглого столу були:

1. Ткаченко Світлана Петрівна – заступник голови Ріпкинської районної державної адміністрації з гуманітарних питань.

2. Моспанко Петро Петрович – головний лікар КЗ “Ріпкинська ЦРЛ”.

3. Євган Валентина Василівна – спеціаліст з кадрового та юридичного забезпечення відділу освіти Ріпкинської районної державної адміністрації.

4. Матвієнко Катерина Сергіївна – провідний спеціаліст районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді .

5. Ткаченко Зоя Володимирівна – заступник директора Ріпкинського районного центру зайнятості

6. Крутченко Віталій Герасимович – директор Ріпкинського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

7. Кравець Віктор Олексійович – головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ріпкинської районної державної адміністрації.

8. Башева Ірина Миколаївна — голова районного товариства Червоного хреста.

9. Тризна Світлана Петрівна — заступник відділу районної газети “Життя полісся”

Учасники круглого столу рекомендували управлінню соціального захисту населення районної державної адміністрації (Гоголю І.Л.) спільно з районним центром зайнятості (Швецем М.К.) й надалі всіляко сприяти зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці.


Начальник управління

соціального захисту населення

І.Л. Гоголь

Про результати консультацій з громадськістю стосовно активізації кооперативного руху на селі

З метою вивчення ситуації з активізації кооперативного руху на селі відділом розвитку агропромислового виробництва управління агропромислового розвитку райдержадміністрації в червні 2014 року проведено обговорення та опитування сільських голів, в ході якого детально проаналізовано дане питання.

Для досягнення позитивного результату сільським головам запропоновано різні можливі адаптовані до місцевих умов напрямки створення обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів.

До роз’яснювальної роботи залучалися спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації. Проте на місцях не виявлено ініціативних груп, які змогли б створити такі кооперативи.

Петро Соловей, начальник відділу розвитку агропромислового виробництва
управління агропромислового розвитку райдержадміністрації

Звіт про проведення консультацій з громадськістю у І кварталі 2014 року.doc
Звіт про виконання плану за IV квартал 2013 року
doc

Громадське обговорення основних етапів реформування медичної реформи в районі

15 листопада в залі засідань райдержадміністрації відбулися громадські слухання на тему : «Основні етапи реформування медичної галузі району та вплив цих реформ на якість надання медичної допомоги населенню» в контексті виконання в районі завдань Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики.

Перед учасниками слухань, серед яких члени громадської ради при райдержадміністрації та заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, виступила заступник головного лікаря КЗ «Ріпкинська центральна районна лікарня» Віра Семендяй. Вона доповіла про хід реформування медичної галузі району, зміни в мережі закладів охорони здоров’я та про особливості структури, змісту і форми діяльності новоствореного Центру первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району. Також Віра Іванівна відповіла на запитання учасників слухань щодо забезпеченості Центру спеціалізованим транспортом, обладнанням, сімейними лікарями та набуття ними відповідної кваліфікації, яка дасть змогу надавати населенню якісну медичну допомогу.

Завдяки обговоренню зазначених питань члени громадської ради отримали корисну інформацію, яка буде використана для формування неупередженого ставлення жителів району до процесу реформування.

Звіт про громадське обговорення проекту Програми зайнятості населення Ріпкинського району на період до 2017 року

Управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації провело електронні консультації щодо проекту Програми зайнятості населення Ріпкинського району на період до 2017 року.
Обговорення проводилося за участю представників районного центру зайнятості, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, депутатів сільських, селищних та районної рад, громадськості району.
В ході обговорення прийнято наступні пропозиції щодо покращення зайнятості сільського населення в різних сферах економіки району:
1. Створення малих форм приватних господарств (самозайнятість), садівництво, заготівля, тваринництво, бджільництво.
2. Створення малих підприємств з надання комунальних послуг, ремонтних робіт.
3. Створення нових напрямків діяльності при діючих державних та приватних підприємствах із залученням безробітних.

За результатами обговорення ці пропозиції були внесені до тексту Програми в остаточній редакції.
Дана Програма затверджена 21 червня 2013 року на 16-й сесії районної ради шостого скликання.

Щоквартальний звіт про виконання.doc