back

Пленум районної організації ветеранів України

18 лютого 2011

Турбота про ветеранів – обов’язок влади. Це декларується багатьма документами, чинним законодавством. Владні структури спільно з громадськими організаціями працюють над тим, щоб люди похилого віку відчували себе потрібними і захищеними. Отримавши запрошення на пленум районної організації ветеранів України, голова райдержадміністрації Петро Головач насамперед потурбувався про те, щоб засідання проходило в ошатному актовому залі Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ветеранів пригостили чаєм і солодощами, запросили на концерт, підготований школярами. Така увага здивувала і порадувала учасників зібрання, додала впевненості в тому, що вони знайдуть розуміння і підтримку.
Перед ветеранами виступили керівники районних служб і установ, що опікуються проблемами людей похилого віку. Виступ Петра Головача, який почався з вибачення перед ветеранами за неможливість дати їм те, на що вони заслужили своєю сумлінною працею і героїзмом, викликав схвалення, дружні оплески. Звіт голови райдержадміністрації про роботу із зверненнями ветеранів з Сибережі, Замглаю і Ріпок засвідчив її результативність.
Людям старшого покоління імпонує прагнення навести порядок, зберегти і примножити зроблене ними, тому ветерани одностайно прийняли рішення підтримати наміри та дії голови райдержадміністрації щодо реалізації комплексу невідкладних заходів з повернення району на шлях розвитку. Вони вважають діяльність керівника району правильною, доцільною та своєчасною, адже сутність стратегічних намірів Петра Головача полягає тому, щоб спрямувати обмежені ресурси на досягнення результату в досить стислі терміни.
На завершення пленуму було прийнято звернення щодо підтримки діяльності голови райдержадміністрації, волонтерського руху, участі ветеранів у заходах, приурочених 20-річчя незалежності України та іншим державним святам.