back

Голова райдержадміністрації Петро Головач провів щотижневу нараду із заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації

31 січня 2011

31 січня 2011 року голова райдержадміністрації Петро Головач провів щотижневу нараду із заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.
Голова райдержадміністрації особливу увагу акцентував на виконанні доручень, даних на попередній нараді, та якості документів, що надходять в райдержадміністрацію з районних установ, організацій.
З інформацією про особливості пенсійної реформи в Україні виступила Олександра Чубак, начальник управління Пенсійного фонду України в районі. На нараді розглянуто питання організації якісного харчування учнів навчально-виховних закладів райцентру, резервів його здешевлення та дотримання відповідних норм, проведення передплати «Деснянської правди», інформаційного забезпечення веб-сайту райдержадміністрації.
Головою райдержадміністрації дано ряд доручень, що стосуються посилення контролю за діяльністю підприємств-боржників та фактів нелегальної праці на пилорамах приватних підприємців, ефективного використання потужностей районної друкарні, підвищення інформованості населення району щодо нових тарифів на електропостачання, можливостей раціонального використання коштів місцевих бюджетів та їх наповнення.