back

Візит народного депутата Михайла Чечетова

09 лютого 2011

9 лютого в районі з робочим візитом перебував народний депутат України Михайло Чечетов. Він провів зустріч з працівниками культури району, активом районної організації Партії регіонів, в ході якої зосередив увагу присутніх на пріоритетах державної політики Президента України Віктора Януковича, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України, підкреслив їх єдність у досягненні спільної мети – модернізації України шляхом комплексних реформ. Така ж єдність в діяльності народного депутата, керівництва районної та місцевої влади, депутатського корпусу є запорукою результативності в соціально-економічному розвитку району. Михайло Чечетов також наголосив на тому, що створення чіткої системи державного управління дозволяє ефективно використовувати кадровий і ресурсний потенціал, викликає розуміння і підтримку в громадян, які прагнуть бачити Україну сильною, конкурентноздатною державою.
Народний депутат спільно з головою райдержадміністрації Петром Головачем провели прийом громадян. Виборців хвилювали питання як особистого, так і виробничого та суспільно значимого характеру: зміцнення матеріальної бази дитячих дошкільних закладів райцентру, ремонту КНС на території Любецької селищної ради, опалення Любецької районної лікарні, перспектив функціонування районного центру дитячої та юнацької творчості та ін. На більшість звернень відразу були надані відповіді, а частина питань потребує додаткового вивчення. Михайло Чечетов і керівництво району зустрілися також з начальником управління Пенсійного фонду України в Ріпкинському районі Олександрою Чубак та начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Інною Копич. Тема зустрічі - законодавче врегулювання виплати надбавки дітям війни відповідно до ст.6 Закону України «Про соціальний захист дітей війни» та пенсій, доплат і компенсацій відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи». Були озвучені гострі проблеми здійснення зазначених виплат згідно судових рішень, кількість яких вже досягає критичної межі. Народний депутат пообіцяв озвучити дане питання в Верховній Раді, Уряді, Адміністрації Президента України як системну проблему, рішення якої належить до їх компетенції.
Програма перебування народного депутата була досить насиченою. Цього дня Михайло Чечетов разом з головою райдержадміністрації Петром Головачем, добрянським селищним головою Олександром Алгініним, депутатами районної ради Володимиром Грищенком, Наталією Ножкіною та Володимиром Калиновичем відвідали 2 багатодітні сім’ї в Добрянці. Народний депутат вручив родинам сучасні телевізор та пральну машину. Також вони відвідали дитячий садок «Ивушка», вихованцям якого Михайло Чечетов подарував меблі. На завершення візиту було визначено окреслено пріоритети розвитку селища Добрянка та району, подальші кроки спільних дій. Репортаж про перебування народного депутата і керівника району в Добрянці вийде в ефір на обласному телебаченні в п’ятницю, 11 лютого, о 20.00 в блоці новин. У випадку зміни часу виходу про це буде повідомлено додатково.