back

Святкові заходи, присвячені 67-й річниці визволення району від фашистських загарбників, Дню селища Ріпки та осінній ярмарок “Свято врожаю”

28 вересня 2010

25 вересня 2010 року в районному центрі відбулися святкові заходи, присвячені 67-й річниці визволення району від фашистських загарбників, Дню селища Ріпки та осінній ярмарок “Свято врожаю”.
У парку Слави пройшов мітинг, на якому виступили голова районної державної адміністрації В.Бугай, районний військовий комісар В.Лузан, ветеран війни, учасник підпільно-партизанського руху К.Овчинкін, учениця Ріпкинської гімназії К.Лук’яшко. До обеліску Слави та братської могили було покладено гірлянди та квіти. В центрі селища був організований ярмарок “Свято врожаю” за участю територіальних громад. Відкрив районний ярмарок та привітав усіх зі святами голова районної ради Ю.Лемешко.
Пройшла міжнародна матчева зустріч з шашок, шахів та міні футболу між збірними командами Ріпкинського та Лоєвського (республіка Бєларусь) районів.
Серед почесних гостей, які прибули на свято, були делегація Ріпкинського відділення “Чернігівського земляцтва” в м. Київ на чолі з керівником В.Коваленком, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації І.Коробка, колишні керівники району та селища.
Відбулися також народні гуляння та святковий фейєрверк.