back

Сходи громадян в населених пунктах району

24 березня 2011

23 березня 2011 року в селищі Радуль пройшли виїзна приймальня районної ради та сход громадян за участі голови районної ради В.Бугая, начальника райвідділу УМВС України в Чернігівській області О.Крюкова, директора Ріпкинського РЕМу М.Терешенка, завідуючої Ріпкинською центральною районною аптекою № 9 Н.Парихіної, заступника головного лікаря ЦРЛ В.Семендяй, заступника начальника РВ ГУ МНС України в Чернігівській області А.Швачка, головного спеціаліста відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду в районі А.Тужика, завідуючого відділом районної газети “Життя Полісся” С.Колбаси, дільничного інспектора, депутатів районної та селищної рад.
Зі звітом про роботу селищної ради у 2010 році виступила селищний голова Т.Ворчило. Дільничний інспектор доповів про криміногенну ситуацію в районі та на території селища. Були затверджені ставки самооподаткування та зборів за коней, трактори і автомобілі.
Перед присутніми виступили та надали відповіді на запитання голова районної ради та керівники і представники районних служб.
Основними питаннями, які порушували жителі Радуля були:
- відновлення роботи аптеки (відсутній працівник);
- забезпечення ФАПу ще одним медичним працівником;
- продовження ремонту дитячого садка;
- благоустрою населеного пункту.
Всього на сході було присутньо 53 чоловіки.
В цей же день відбулися сходи громадян в селах Малий Листвен, Убіжичі та Лопатні Радульської селищної ради.