back

У Ріпках вперше відбувся парад дитячих візочків

25 вересня 2017

Під час святкування Дня селища Ріпки у суботу, 23 вересня, у районному центрі відбувся парад дитячих візочків та велосипедів під назвою "Парад візочків - 2017". Матусі і тата підійшли до ідеї креативно.

Організатор заходу - сектор у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації за підтримки районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Такий новий і цікавий захід у Ріпках відбувся вперше. Це яскрава хода батьків та їх малюків з оформленими в різних стилях дитячими візочками та велосипедами. Ця громадська акція спрямована на популяризацію сімейних цінностей. Участь у параді взяло 16 родин.

Тут - і човен, і автомобіль, і квіточка, і поліцейський, і футболіст, і малюк у капусті. Всіх не перелічити!

Учасники пройшлися по парку відпочинку селища аби всі присутні на святкуванні Дня Ріпок побачили це феєричне святкове дійство.

Надзвичайно цікаво спостерігати за молодими мамами і татами, які з гордістю демонстрували витвір рук своїх і власних нащадків. Саме ця категорія жителів Ріпок потребує пильної уваги громади і має величезний творчий ресурс. Про них аж ніяк не скажеш — пасивна молодь.

Маленькі учасники від керівництва району отримали яскраві подарунки.

"Парад візочків - 2017" довів, що у нашому районі багато щирих, відкритих, талановитих людей!


















Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації