25 січня 2018


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту програми продуктивної зайнятості населення Ріпкинського району на 2018-2020 роки

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, дотримання вимог пункту 12 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 оприлюднено проект програми продуктивної зайнятості населення Ріпкинського району на 2018-2020 роки.

Проект розроблено відповідно до положень Конституції України, законів України «Про зайнятість населення», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», інших актів законодавства України з метою закріплення позитивних тенденцій та стабілізації ситуації на регіональному ринку праці.

Запропонований проект Програми передбачає забезпечення продуктивної зайнятості населення, підвищення рівня його життя, запровадження ефективних економічних та організаційно-правових механізмів, спрямованих на розширення сфери застосування праці, зменшення обсягів тіньової зайнятості, підвищення якості та конкурентоспроможності робочої сили, зростання ролі соціального партнерства у здійсненні заходів щодо поліпшення ситуації на повному ринку праці, посилення соціального захисту безробітних.

Проект програми продуктивної зайнятості населення Ріпкинського району на 2018-2020 роки

Електронні консультації з громадськістю щодо проекту районної Програми триватимуть з 23.01.2018 року по 11.02.2018 року.

Зауваження та пропозиції до проекту районної Програми прийматимуться управлінням соціального захисту населення районної державної адміністрації до 11.02.2018 року в письмовому вигляді за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 114, тел. (04641) 2-15-80, або в електронному вигляді за адресою: [email protected].

Контактна особа: Кульгейко Олексій Леонідович, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, тел. (04641) 2-15-80, електронна пошта: [email protected].

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації