31 серпня 2016

 

Ріпкинський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

 

Поштова адреса:

вул. Попудренка, 8, смт Ріпки, Чернігівська область, 15000

Контактний телефон: (04641) 2 14 57, (04641) 2 16 35

e-mail: [email protected]

Начальник відділу: Тужик Анатолій Віталійович

Графік прийому громадян: щоденно в робочі дні тижня з 8:00 до 17:00

Номер телефона "гарячої лінії" Ріпкинського відділа обслуговування громадян (сервісного центра): (04641) 2-14-57

Адреса веб-сайту Пенсійного фонду України:  www.pfu.gov.ua

З’ясувати всі питання, які Вас турбують, можна за телефоном «Контакт-центру» Пенсійного фонду України: 0-800-503-753 (безкоштовно) чи за телефонами гарячих ліній: (044) 281-08-70, (044) 281-08-71.

Реорганізація Пенсійного фонду України

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 628 «Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України» управління Пенсійного фонду України в  Чернігівської області з 10.06.2019 року припинили свою діяльність шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, яке є правонаступником всіх прав та обов’язків 10 об’єднаних територіальних управлінь ПФУ в області.

Відтепер всі управління, які ліквідувалися як юридичні особи, не ведуть самостійного листування. Усі листи, письмові звернення та поштову кореспонденцію потрібно надсилати на адресу головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  – вул. П’ятницька, 83-А, м. Чернігів, поштовий індекс14005.

У підрозділах Фонду продовжуватимуть працювати спеціалісти з обслуговування громадян, призначення, перерахунку та виплати пенсій, платежів до пенсійної системи, контрольно-перевірочної роботи, ведення електронних реєстрів, підтримки, адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем, юридичної служби тощо, які надаватимуть всю необхідну інформацію відповідно до запитів громадян, страхувальників та застрахованих осіб.

В області збережено діючу мережу місць прийому та обслуговування жителів області. У відділах  обслуговування громадян (сервісних центрах), на віддалених робочих місцях в об’єднаних територіальних громадах, місцевих органах влади, у центрах надання адміністративних послуг, сільських та селищних радах тощо, проводиться прийом громадян з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, оформленні допомоги на поховання, видачі довідок про розмір пенсії, про перебування на обліку та інше.

Це ще один важливий крок на шляху створення якісно нової системи пенсійного забезпечення, яка передбачає покращення якості обслуговування громадян у сфері пенсійного забезпечення з наближенням його до європейських стандартів.

 

Про матеріальну допомогу під час карантину підприємців та найманих працівників: в питаннях і відповідях

 

Структура Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

 

Г Р А Ф І К особистого прийому громадян керівництвом та керівниками самостійних структурних підрозділів Головного управління

 

Гарячі лінії станом на 11.2020

 

Графік керівників самостійних структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

 

Графік прийому громадян на віддалених робочих місцях

 

Адреси та графіки, за якими працюють сервісні центри Головного управління

 

До уваги фізичних осіб-підприємців! Подбайте про майбутню пенсію вже сьогодні

 

Зміни в пенсійному забезпеченні у 2017 році