03 Жовтня 2019 15:58

Чернігівська районна рада Чернігівської області

має намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

переглянути

23 Листопада 2017 15:01

Чернігівська районна рада повідомляє про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів.

1. Назва та адреса об’єкта: приміщення гаражу, загальною площею 24,1 кв.м, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162.

Мета проведення оцінки – визначення відновної вартості для цілей оренди.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до вимог Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради 25 липня 2017 року "Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності" (17 сесія 7 скликання).

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Претендентам потрібно подати до виконавчого апарату Чернігівської районної ради конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів належать: заява на участь

09 Листопада 2017 15:04

Чернігівська районна рада Чернігівської області має намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження: нежитлове приміщення, загальною площею 35,0 кв.м, у т.ч. корисна площа 25,9 кв.м, що розташоване на другому поверсі двоповерхової адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48.

Балансоутримувач майна: Чернігівська районна рада.

Мета використання орендованого об’єкта – розміщення офісу.

Об’єкт оренди може бути переданий в оренду для здійснення іншого виду діяльності, що не заборонений чинним законодавством та не створює шкідливих умов праці іншим користувачам.

Початковий розмір орендної плати для кожного виду діяльності орендарів розраховується згідно Методики розрахунку

07 Вересня 2017 09:17

Чернігівська районна рада Чернігівської області має намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

переглянути
12 Січня 2012 14:04

Інформація

Чернігівської районної ради про намір передати нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району в оренду

1. Назва та адреса об’єкта оренди: приміщення, що знаходиться на другому поверсі двоповерхової адміністративної будівлі, не має окремого входу, за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, а саме:

- Кабінет з приймальною – загальна площа – 64,96 м. кв.;

- Кабінет – загальна площа – 34,98 м. кв.;

- Кабінет – загальна площа – 20,40 м. кв.;

- Кабінет – загальна площа – 34,17 м. кв.;

- Кабінет – загальна площа – 31,20 м. кв.;

Кабінетна першому поверсі за великою залою – загальна площа – 44,45 м. кв.

2. Орендодавець: Чернігівська районна рада.

3. Цільове використання: офісне, адміністративне приміщення, тощо.

4. Термін, на який здається майно в оренду – не менше 5 років, якщо інше не запропоновано заявником.

5. Заяви про оренду вищезазначеного майна приймаються за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, Чернігівська районна рада, каб. № 312.

6. Умови, яким повинні відповідати пропозиції заявників, що викладаються в заяві на оренду майна: зобов’язання щодо використання об’єкта оренди за цільовим призначенням; погодження з умовами типового договору оренди; відшкодування витрат на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв на об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди.

7. Ознайомитися з об’єктом оренди можна в робочі дні за місцем його розташування, попередньо домовившись по тел. 3-16-62, 676-958.

8. Ознайомитися з умовами Типового договору оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, Положенням про порядок передачі майна в оренду, а також з переліком документів, які подаються фізичними та юридичними особами разом із заявою можна на офіційному веб-сайті Чернігівської районної ради та за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, каб. № 312.