29 Квітня 2024 13:08

Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив парламент

Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.

На графіці наводимо основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України.

 

01 Серпня 2023 08:08

Про роботу першого відділу Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Сьогодні у Збройних Силах України територіальні центри комплектування та соціальної підтримки змінюють підходи, використовуючи прогрес та працюють за принципом: «все – для людей».

Наразі РТЦК та СП з метою якісного виконання поставлених завдань користуються подвійним підходом: колишнім – коли інформацію щодо кожного військовозобов’язаного занесено на паперову облікову картку і кілька тисяч таких карток становлять паперову картотеку, та більш сучасним – електронною базою, яка наразі активно

29 Липня 2023 17:57

Про роботу першого відділу Корюківського районного територіального центрукомплектування та соціальної підтримки

Сьогодні у Збройних Силах України територіальні центри комплектування та соціальної підтримки змінюють підходи, використовуючи прогрес та працюють за принципом: «все – для людей».

Наразі РТЦК та СП з метою якісного виконання поставлених завдань користуються подвійним підходом: колишнім – коли інформацію щодо кожноговійськовозобов’язаного занесено на паперову облікову картку і кілька тисяч таких карток становлять паперову картотеку,