30 Березня 2023 15:12

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області повідомляє

Дізнатися більше...

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області повідомляє, що згідно результатів досліджень патологічного матеріалу, доставленого до Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, в одній пробі 

24 Листопада 2022 10:45

Зберігання харчових продуктів з дотриманням температурних режимів на час відключення систем електропостачання.

За вісім з половиною місяців війни українці опанували мистецтво жити і навіть успішно вести бізнес в умовах періодичних повітряних атак. Це було складно, це вимагає додаткових зусиль. Але тим не менше, це допомагає вижити всім: і продавцям товарів та послуг, і тим, хто їх споживає.

Останні кілька

06 Липня 2022 10:36

Щодо профілактики ботулізму

Ботулізм – це дуже небезпечне і в багатьох випадках смертельне токсико - інфекційне захворювання, яке виникає при вживанні продуктів, заражених мікробом групи клостридій.

Консерви – овочеві, фруктові, грибні, м’ясні, рибні стають основною причиною захворювання. А також споживання копченостей,

18 Січня 2022 15:56

Держпродспоживслужба Чернігівщини нагадує про необхідність ідентифікації тварин

Дізнатися більше...

24 Червня 2021 09:31

Харчові отруєння

Ічнянське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області інформує.

Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, черевний тиф, паратифи А і В, холера, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні

19 Травня 2021 12:38

Щодо профілактики ботулізму

Дізнатися більше...

Сказ (водобоязнь, гідрофобія) – одна з найнебезпечніших

19 Лютого 2021 18:36

Грип птиці

Дізнатися більше... 

Грип

19 Лютого 2021 18:33

Африканська чума свиней (АЧС)

Дізнатися більше...