<<<1 - 11 з 384>>>


27 Березня 2024 17:59

Без пільг, страховок і гарантій: чим небезпечні «тіньові» пасажирські перевезення

 

Чернігівська ОДА є організатором пасажирських перевезень на автобусних маршрутах (визначено понад 600), що проходять територією двох і більше громад в межах області. Перевізник визначається виключно на конкурсних засадах. На сьогодні в ОДА з 63 перевізниками укладено 244 договори. А це –

20 Березня 2024 15:36

Як ОСББ відновити пошкоджений будинок завдяки участі у державній програмі «ВідновиДім»

 

Програма ДУ Фонд енергоефективності «ВідновиДім» є реальним механізмом підтримки ОСББ при проведенні відновлювальних робіт своїх будинків, які були пошкоджені внаслідок військової агресії російської федерації.  Учасники Програми можуть отримати грант, що покриває 100% суми ремонтних робіт, при цьому 70% суми авансуються.

За отриманий грант, максимальна сума якого становить 7,9 млн грн,

15 Березня 2024 11:38

Шановні колеги !

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем  працівників

житлово – комунального  господарства

та побутового обслуговування населення!

Ви робите все можливе, щоб обсяг та якість послуг

відповідали запитам наших співгромадян.

Від вашого професіоналізму і сумлінності  залежить

загальний соціальний настрій у суспільстві.

Дякую вам за щоденну напружену працю!

Всім працівникам галузі, їх  родинам

найшвидшої ПЕРЕМОГИ над ворогом,

довгоочікуваного МИРУ, міцного здоров’я,

благополуччя та успіхів у нелегкій,

але такій потрібній людям та почесній справі!

Витримки  керівникам та згуртованості колективам!

Оптимізму і віри в майбутнє!

Хай завжди поруч з вами буде людська вдячність 

за ваші добрі справи!

 


Директор Департаменту ЕТЗ та ЖКГ
Чернігівської ОДА
Володимир КРИВЕНКО

 

 

 

14 Березня 2024 13:35

Герої тилу – на ваших плечах комфорт та благоустрій жителів Чернігівщини: в ОВА вітали працівників ЖКГ

 

Саме вони вдень і вночі, без вихідних, ризикуючи своїм життям в умовах воєнного стану, роблять все для того, щоб у кожній оселі було тепло, вода та світло.

Традиційно комунальники святкують свій День у третю неділю березня.

Сьогодні ж, їх привітали

12 Березня 2024 14:07

Теплопостачальним підприємствам області узгоджено обсяг заборгованості з різниці в тарифах

 

Відповідне рішення сьогодні ухвалили на засіданні тимчасової територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах.

Різниця в тарифах на теплову енергію та комунальні послуги виникла у зв’язку з невідповідністю

11 Березня 2024 15:14

Спалювання сухої рослинності небезпечно і шкідливо

 

Із  настанням весни громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. Часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, різного сміття. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.

Щорічно, під

05 Березня 2024 12:38

5 березня – Всесвітній день енергоефективності

 

Щороку 5 березня світова спільнота відзначає Всесвітній день енергоефективності. Вперше ідея запровадити цей день з’явилася у 1998 році на тематичній конференції, присвяченій проблемам енергоефективності, що відбулася в Австрії.

Мета його проведення – проінформувати населення про важливість заощадження енергії та навчити домогосподарства та комерційних споживачів раціональніше

12 Лютого 2024 14:29

Сплачуйте за розподіл газу – без помилок!

 

Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» надає послуги з розподілу природного газу на території Чернігівської області з 1 грудня 2023 року. Відтак, сплачувати за надану послугу необхідно новому Оператору ГРМ, а не попередньому ліцензіату АТ «Чернігівгаз».

08 Лютого 2024 10:34

Оприлюднено Порядок перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості

 

Кабінетом Міністрів України за ініціативи Міністерства відновлення затверджено постанову щодо здійснення перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості. Новий Порядок перерахунку стосується послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, а також управління побутовими відходами.

 

06 лютого Директором Департаменту за участі представників Чернігівської районної державної адміністрації, керівництва КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради та Киселівської сільської ради проведено нараду із вирішення питання забезпечення послугами з централізованого водопостачання мешканців с. Новоселівка Киселівської сільської ради.

На сьогодні послуги з централізованого водопостачання в с. Новоселівка надаються для 677 мешканців (263 особові рахунки) та 2-х модульних містечок.

Після завершення активних бойових дій на території Чернігівської області, КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради було

30 Січня 2024 16:00

Шляхом реалізації ЕСКО-проєктів можна досягти значної економії енергоспоживання у бюджетних установах

 

ЕСКО-договори – це ефективний механізм заощаджувати енергоресурси на об’єктах державної та комунальної власності за рахунок впровадження енергоефективних заходів.

Механізм енергосервісу полягає у залученні приватних енергосервісних компаній (ЕСКО) до здійснення енергоефективних заходів на об’єктах

<<<1 - 11 з 384>>>