03 Лютого 2021 14:23

5 лютого цього року працівники Носівського районного сектор пробації філії Державної Установи «Центр пробації» в Чернігівській області відзначають дату 6-ть років прийняття Закону України «Про пробацію»

Система покарань, не пов’язана з позбавленням волі, в нашій державі існувала й раніше. Проте тільки з введенням 5 лютого 2015 року у дію Закону України «Про пробацію» в Україні реально запрацювала система наглядових і соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду й відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.

29 Грудня 2020 16:03

В Носівському районному секторі філії Державної установи “Центр пробації” в Чернігівській області новий волонтер пробації

28.12.2020 року начальником Носівського районного сектору філії Державної установи “Центр пробації” в Чернігівській області майором внутрішньої служби Андрієм Макеєнком проведена зустріч з  Галатою Анною Ігорівною, яка працює психологом в комунальному некомерційному підприємстві «Носівської центральної районної лікарні  ім. Ф. Я. Примака».

Під час зустрічі були обговорені проблемні питання, які виникають під час роботи із суб’єктів пробації. Більшість осіб, які перебувають на

06 Жовтня 2020 15:01

Проведений захід волонтером пробації на тему: «Попередження насильства в сім’ї»

5 жовтня в приміщенні Носівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області за участю провідного інспектора Носівського районного сектору пробації Віти Коломієць, фахівця Носівського районного сектору пробації Любові Тесли та волонтера пробації лікаря-психіатра КНП «Носівська центральна районна лікарня ім. Ф.Я. Примака» Носівської районної ради Лесі Гетьманчук, проведено захід для клієнтів пробації Носівського районного сектору на тему «Попередження насильства в сім’ї». У процесі проведення заходу було обговорено актуальність проблеми насильства в сім’ї, види та ознаки домашнього насильства.

Присутнім було

28 Липня 2020 11:24

З клієнтами пробації проведено захід, присвячений 29-й річниці незалежності України

21 серпня начальником Носівського районного сектору філії Державної установи «Центру пробації» в Чернігівській області Андрієм Макеєнком спільно з начальником Носівського бюро правової допомоги Іванкою Скалозуб було організовано та проведено захід для клієнтів пробації, приурочений до 29-ї річниці незалежності України.

Під час заходу Андрій Макеєнко розповів присутнім, що 24 серпня 1991 року Верховна Рада Української РСР ухвалила Акт проголошення незалежності України, який 1 грудня 1991 року підтвердив

18 Лютого 2020 09:12

Закону України "Про пробацію" - 5 років

5 лютого Носівський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області відзначав 5-у річницю прийняття Закону України «Про пробацію». За ці роки багато чого вдалося зробити, Про Пробацію говорять, а отже вже сьогодні можемо сміливо стверджувати, що  вдалося здобути повагу і добре ставлення з боку органів влади району, клієнтів пробації та колег. Щоденною працею служба вирішує важливі завдання по виправленню осіб які стали на хибний шлях, забезпечує безпеку суспільства, дотримується прав і свобод громадян.

 

Начальник Носівського районного

28 Січня 2020 14:41

Волонтерство в Носівському районному секторі пробації на місці не стоїть

27 січня в приміщенні Носівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області за участю працівників сектору та волонтера пробації, а саме лікаря-дерматолога КНП «Носівська центральна районна лікарня» ім. Ф.Я. Примака Катериною Бородавко, проведено захід для клієнтів  пробації.

Для кожної людини надзвичайно важливим є її вміння робити добрі справи. Волонтерство потрібне у різних напрямках. Тому волонтер Носівського сектору провела інформаційний захід з метою

09 Грудня 2019 12:44

У Носівському районному секторі філії Державної установи “Центр пробації” в Чернігівській області - ще один волонтер

Сьогодні, 4 грудня, відбулась зустріч начальника Носівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області майора внутрішньої служби Андрія Макеєнка з сестрою медичною дерматологічного кабінету КНП «Носівська центральна районна лікарня ім. Ф.Я.Примака» районної ради Катериною Бородавко.

Обговоривши проблемні питання щодо діагностики та лікування захворювань суб’єктів пробації, Катерина виявила бажання допомогти на принципах добровільності, законності, безоплатності та неприбутковості та стати волонтером пробації відповідно до підписаного договору №2 «Про провадження волонтерської