<<<1 - 11 з 5377>>>


24 Квітня 2024 09:53

Наповнення бюджету, тарифи на воду розглянули на засіданні виконкому

24 квітня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Менської міської ради.

Серед основних питань, що винесені на розгляд – блок бюджетних.

Члени виконкому розглянули доповідь начальника Фінансового відділу Алли НЕРОСЛИК про виконання бюджету Менської міської територіальної громади за 1 квартал 2024 року та про заходи щодо збалансування бюджету Менської міської територіальної громади в 2024 році.

Алла НЕРОСЛИК констатувала, що на кінець кварталу

23 Квітня 2024 16:26

Загиблого Воїна-Захисника Андрія АНДРІЄНКА провели в останню земну дорогу

23 квітня 2024 року рідні, близькі, друзі, однокласники, побратими, представники влади та жителі Менської громади провели загиблого Захисника Андрія АНДРІЄНКА в останню земну дорогу.

Андрій Іванович АНДРІЄНКО народився 17.02.1976 року у місті Мена.

Навчався в Менській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка.

1998 року закінчив Чернігівський політехнічний інститут, отримавши спеціальність інженер-механік з технології машинобудування.Займався підприємницькою діяльністю.

22 Квітня 2024 12:09

Менська громада попрощалася з загиблим Воїном Станіславом АВРАМЕНКОМ

Станіслав Миколайович АВРАМЕНКО народився в місті Мена 29 серпня 1979 року.
У 1987 – 1997 рр. здобував середню освіту в Менській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка.
Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Навчався на геологічному факультеті, за фахом інженер-гідрогеолог.
Працював на різних посадах в установах та організаціях, довгий час – у Мені на заправній станції АГНКС машиністом компресорних установок.
Далі відкрив власну

19 Квітня 2024 16:47

Вільна боротьба: найбільше золота – у менських спортсменів

20 квітня 2024 р. у місті Мена пройшов відкритий чемпіонат «Турнір Незламності», присвячений пам’яті полеглих воїнів, уродженців Менської територіальної громади з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2009-2011 р.н., 2012-2013 р.н., 2014-2015 р.н.

Турнір організований і проведений Менською міською радою та Менською ДЮСШ. Співорганізаторами виступили Всеукраїнська спілка «Бойове братерство України» та Менська територіальна організація воїнів-афганців.

Почесними гостями змагань були секретар

19 Квітня 2024 15:42

До уваги фермерських господарств, ФОПів та інших виробників сільськогосподарської продукції

Як держава підтримує агропромисловий комплекс та розвиток сільських територій.

Державна підтримка АПК

19 Квітня 2024 14:13

Держпраці провела семінар для роботодавців Менської громади

18 квітня у Менській міській раді відбувся семінар для роботодавців від Держпраці на тему «Актуальні питання трудового законодавства в умовах воєнного стану та легалізації робочих місць», який провели головні державні інспектори Управління інспекційної діяльності у Чернігівській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана КАРАБАН та Зоя ГАННУЩЕНКО.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації відбулося

19 Квітня 2024 10:00

У Менській громаді стартував новий проєкт соціальних послуг

Менську громаду на конкурсній основі відібрано для участі в новому проєкті «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми». На Чернігівщині Ініціатива впроваджується також у громадах Чернігова, Ніжина, Куликівки, Бобровиці, Бахмача.

Мета проєкту «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми» – задовольнити нагальні гуманітарні потреби сімей з дітьми, а також покращити систему базових соціальних послуг та запровадити нові послуги. Ініціатива

18 Квітня 2024 16:55

«Швидка допомога» дитині у скруті: Менська громада візьме участь у новому проєкті з підтримки сімейного патронату

17 квітня представники Менської міської територіальної громади взяли участь у презентації нового проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату», що відбулася в Чернігові. Загальнонаціональний проєкт стартував в Україні, щоб популяризувати послугу патронату та збільшити чисельність патронатних сімей. У новому проєкті візьмуть участь 184 громади з 21 регіону України. Зокрема, з Чернігівської області відібрано 8 громад, серед

18 Квітня 2024 14:09

Менська громада попрощалася з Захисником України Романом ІЛЬЧЕНКОМ

18 квітня 2024 року рідні, близькі, друзі, однокласники, колеги по роботі, представники влади та жителі Менської громади провели загиблого Захисника Романа Сергійовича ІЛЬЧЕНКА в останню земну дорогу.

Роман ІЛЬЧЕНКО народився 4 травня 1987 року в м. Мена. Навчався в Менській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка, яку закінчив 2004 року.

У 2005 – 2006 рр. служив у Збройних силах України.

2009 року працевлаштувався у Менському РЕМі електромонтером розподільних

17 Квітня 2024 14:13

У Слобідці встановили меморіальні дошки на честь трьох загиблих воїнів

17 квітня, в середу, в селі Слобідка Покровського-Слобідського старостинського округу Менської міської територіальної громади урочисто відкрили меморіальні дошки загиблим у російсько-Українській війні Воїнам-Захисникам – Олександру ТАРАСЕНКУ, Миколі ЧУХНУ та Василю СОВІ. Усі вони мешканці Слобідки.

На мітингу були присутні секретар Менської міської ради Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО, в.о. старости Покровсько-Слобідського старостинського округу Юрій АНДРІЙЧЕНКО, начальник відділення рекрутингу та комплектування

16 Квітня 2024 10:44

Як у Менській громаді переселенцям і ветеранам війни допомагає місцева влада та служба зайнятості

12 квітня в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили КЛЮЧНИК відбувся круглий стіл за участю роботодавців, переселенців, ради ВПО та ветеранів Менської міської територіальної громади, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів.

– З початком повномасштабного російського вторгнення життя українців розділилося на до та після. Дехто вимушений був покинути рідні домівки й шукати прихистку

<<<1 - 11 з 5377>>>