<<<1 - 11 з 19>>>


08 Квітня 2020 13:40

Проведено засідання комісії ТЕБ та НС, щоб мінімізувати поширення коронавірусу

 

Голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко сьогодні провела засідання комісії ТЕБ та НС. Робота проходила за участі заступника селищного голови з гуманітарих питань та соціальної політики Володимира Шуляка, секретаря та членів комісії, запрошених, представників ЗМІ.

 

Одне з питань, що розглядалось на засіданні комісії ТЕБ та НС – це порядок утворення та діяльність

18 Березня 2020 09:30

Спільна протидія проти коронавірусу

 

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС, Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо запровадження низки заходів для запобігання поширенню коронавірусної інфекції (Постанова КМУ від 16 березня № 215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211»). 

 

В Срібнянській районній державній адміністрації вчора відбулося засідання

13 Березня 2020 09:20

Посилення готовності до протидії поширенню коронавірусу

 

Голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко 12 березня провела засідання тимчасової районної протиепідемічної комісії. Засідання проходило відповідно до статей 4, 11 22 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», керуючись наказом Міністерства охорони здоров'я України від 24.01.2020 №185 «Про заходи щодо недопущення занесення та поширення на території України випадків захворювань

11 Грудня 2019 13:26

Голова районної державної адміністрації провела позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

 

Голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко провела позачергове засідання комісії ТЕБ та НС на виконання клопотання, що надійшло від Срібнянської селищної ради.

За результатами позачергового засідання комісії сформовані заходи щодо попередження від надзвичайної ситуації в результаті руйнування недобудованого приміщення.

 

Територія напівзруйнованого приміщення обтягнута червоною

21 Листопада 2019 15:47

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

Сьогодні голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко відкрила та провела засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Срібнянської районної державної адміністрації (далі — ТЕБ та НС) .

Засідання проходило за участі секретаря, членів комісії та запрошених.

 

Провідний фахівець Срібнянського РС УДСНС  в Чернігівській області Олександр

16 Травня 2019 12:38

Голова районної державної адміністрації провела засіданя комісії з питань ТЕБ та НС

 

Голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко відкрила та провела засідання з питань ТЕБ та НС.

Участь в роботі комісії взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Микола Близнюк, члени та запрошені: начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Ганна Тимошенко, головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської

14 Березня 2019 14:58

Засідання з питань ТЕБ та НС

 

Сьогодні, 14 березня, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, першого заступника голови районної комісії ТЕБ та НС Миколи Близнюка проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому відбулось штабне тренування з органами управління ланок територіальної та функціональних підсистем єдиної державної системи цивільного

26 Лютого 2019 16:50

Засідання комісії з питань ТЕБ та НС: очищення вулиць від дерев, "Тростянецька балка", протипожежне водопостачання

 

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  (далі – ТЕБ та НС) Срібнянської районної державної адміністрації . Відкрила та провела засідання комісії її голова, голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко

 

В роботі засідання комісії ТЕБ та НС взяли участь головний спеціаліст взаємодії з правоохоронними

11 Грудня 2018 16:19

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

 

11 грудня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Срібнянської районної державної адміністрації. Відкрила та провела засідання голова районної державної адміністрації,  голова комісії ТЕБ та НС Ніна Бондаренко.

В роботі комісії брали участь члени комісії та запрошені.

Під час роботи розглядалися питання щодо погіршення погодних

04 Грудня 2018 15:40

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

Сьогодні, 4 грудня 2018 року, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій (НС) Срібнянської районної державної адміністрації.

Відкрила засідання та провела голова районної державної адміністрації, голова комісії ТЕБ та НС Ніна Бондаренко. Засідання відбулося за участі членів комісії та запрошених керівників підприємств, установ, організацій району.

 

11 Жовтня 2018 15:43

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

11 жовтня 2018 року відбулось чергове засідання комісії ТЕБ та НС, на якому проводилось штабне тренування з органами управління ланок територіальної та функціональних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту Срібнянського району з готовності щодо виконання завдань у складних умовах осінньо-зимового періоду.

На засіданні були присутні члени комісії та запрошені керівники служб цивільного захисту району.

<<<1 - 11 з 19>>>