<<<1 - 11 з 47>>>


16 Січня 2021 08:54

Небезпека переохолодження

Небезпека переохолодження

 

            В Україні в кінці поточного тижня та майже весь наступний тиждень очікується суттєве похолодання. Синоптики прогнозують уже з  п’ятниці зниження температури, яка на нашої області півночі області може досягнути -23°С. Тому гостро стає проблема переохолодження.

         При переохолодженні організм людини

23 Червня 2020 14:33

Обережно – змії!

Більшість людей віддають перевагу відпочинку на природі, і всі з задоволенням здійснюють походи у ліс,  люблять відпочинок біля водойм.

         Але тут нас чекає нова небезпека – це можлива зустріч зі зміями. Чи боїтеся ви змій? І майже кожний з нас з упевненістю скаже «так». А саме страх перед зміями і називається серпентофобією. Люди бояться цих безногих й тихих істот, що здатні завдати нам смертоносного

22 Червня 2020 16:08

Рятувальники застерігають: будьте вкрай обережні на воді!

Рятувальники застерігають: будьте вкрай обережні на воді!

 

За вікном літо. Все більше хочеться покинути квартиру й відправитися на природу, здебільшого до лісу або річки.

Тому на часі говорити про воду, а точніше про правила поводження людей на водоймах, аби відпочинок приносив радість. Усім відомо, що вода – чудодійний засіб оздоровлення організму.

Купання дає людині фізичне та моральне задоволення, допомагає

05 Червня 2020 09:02

Комплексне відпрацювання житлового сектору !

На Чернігівщині ситуація із загибеллю людей під час пожеж у житловому секторі громадян набула особливої гостроти. З початку року в регіоні виникло 1614 пожеж під час яких загинуло 50 осіб. Одним з найбільш проблемних в цьому відношенні є нехтування громадянами основних правил безпечної поведінки.

Щоб зменшити сумну статистику та нагадати мешканцям сіл про прості, але дуже важливі правила безпеки, фахівці районного сектору ДСНС України

21 Квітня 2020 08:52

Горять поля, ліси, луки!

 

З приходом весняної пори, ігноруючи вимоги ряду діючих законодавчих документів, люди починають спалювати на присадибних ділянках, сільгоспугіддях і полях суху траву, стерню, листя або сміття.

Так лише протягом квітня місяця 2020 року на території  Срібнянського району виникло 8 пожеж сухої трави:

  • 04.04.2020 року пожежа сухої трави на відкритій території поблизу смт Срібне;
  • 04.04.2020 року пожежа сухої трави на відкритій
13 Квітня 2020 09:48

Щодо недопущення випалювання сухої рослинності на Срібнянщині

 

З початку року на території Срібнянського району виникло 19 пожеж з них 15 є  необережне поводження з вогнем, а саме випалювання сухої рослинності( на загальну площу більше 25,5 га), з яких 2 це поширення пожежі на будинки різного призначення.

 

Нагадуємо, що спалення сухої рослинності забороняється законодавством України та передбачає адміністративну та кримінальну відповідальність з відповідним накладенням штрафів.

23 Березня 2020 10:31

Рятувальники нагадують!

 

У зв’язку з карантином, громадянам наполегливо рекомендується без крайньої необхідності не залишати місця проживання!

  • не виходьте на вулицю без нагальної потреби;
  • не відвідуйте місця скупчення людей;
  • під час перебування на вулиці одягайте захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри;
  • дотримуйтесь заходів особистої гігієни;
  • подбайте про близьких та рідних людей літнього
16 Березня 2020 09:02

Пожежна безпека в побуті

 

Шановні жителі Срібнянського району!

На даний час в країні введений режим карантину і майже всі ви знаходитесь вдома, зараз як ніколи ви маєте бути обережними, щоб лихо до вас не підкралось з тієї сторони з якої ви не очікуєте.

 

Тому Срібнянський районний сектор застерігає вас і хоче нагадати вам правила пожежної безпеки в побуті, основні причини від яких виникають пожежі- перевантаження

11 Березня 2020 08:35

Рейд щодо недопущення випалювання сухої рослинності

 

З початку року на території Чернігівської області виникло 66 пожеж причиною яких необережне поводження з вогнем, а саме випалювання сухої рослинності( на загальну площу більше 159,7 Га), з яких 2 це поширення пожежі на будинки різного призначення.

 

Також лише з початку березня місяця в Срібнянському районі виникло 2 пожежі з причини - необережне поводження з вогнем.

 

Срібнянський РС У ДСНС України у  Чернігівській

24 Лютого 2020 09:41

Шановні жителі Срібнянського району!

 

До Служби порятунку "101" щоденно надходять повідомлення про пожежі та трагічні випадки на них. Це є результатом того, що рятуючись від холоду, люди інтенсивно використовують прилади опалення, електрообігрівачі та газове обладнання й при цьому не приділяють належної уваги дотриманню протипожежних вимог. Основними причинами лиха є: відсутність безпечної протипожежної відстані від дерев’яних стін, перекриття будинків

17 Лютого 2020 10:16

Вбережемо власні оселі

 

У зв'язку із зниженням температури повітря, як свідчить статистика, зросла кількість пожеж в житловому секторі Срібнянського району. Основними причинами виникнення пожеж є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення, порушення правил експлуатації електрообладнання та необережне поводження з вогнем.

 

Щоб уникнути лиха та захистити свою оселю й життя від пожеж, слід виконувати наступні

<<<1 - 11 з 47>>>