22 Серпня 2018 10:18

Газові лічильники підприємств та установ мають бути обладнані модемами

 

Не пізніше 1 травня наступного року у відповідності до вимог НКРЕКП власники комерційних вузлів обліку, простіше кажучи, лічильників газу, зобов’язані облаштувати на них засоби дистанційної передачі даних. Такі пристрої забезпечують безперервну можливість дистанційного зчитування (контролю) та передачі даних з вузлів обліку до оператора газорозподільної системи.

Наскільки готові до такого нововведення бюджетні установи області, обговорили сьогодні на нараді, проведеній заступником голови облдержадміністрації Сергієм Сергієнком.

Як зазначив т.в.о. завідувача Сектору

17 Липня 2018 10:17

«Чернігівгаз» виборов срібло у півфіналі Всеукраїнського конкурсу профмайстерності аварійних служб

 

 

З 4 по 6 липня на Хмельниччині відбулися ІІ Всеукраїнські змагання газових аварійних служб. На навчально-тренувальному полігоні міста Кам`янець-Подільський зустрілися бригади екстреної служби «104» із семи газорозподільних компаній Центральної України. Серед них і бригада ПАТ «Чернігівгаз». Загалом у конкурсі візьмуть участь кращі фахівці із 21 облгазу.

Свою професійну майстерність бригада служби «104» із Чернігова демонструвала у другий конкурсний день. Вона зійшласяз командами із ПАТ «Миколаївгаз» і ПАТ «Черкасигаз».