<<<1 - 11 з 100>>>


25 Листопада 2020 09:06повідомлення

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» . Насильство дуже часто присутнє в нашому житті і ми відіграємо в ньому певну роль. Залежно від ситуації ми є свідками, жертвами або ж кривдниками. Трагічність ситуації в тому, що свідки чи жертви насильницької діяльності можуть переносити модель кривдницької поведінки у власне життя. Власне створюється коло насильства: жертви стають кривдниками.

13 Липня 2020 09:34повідомлення

Проведення національно-патріотичного форуму «Сіверська брама»

На виконання обласної цільової Програми з національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 23.02.2017 №10-8/VІІ Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у співпраці з Чернігівським обласним молодіжним центром проводитимуть з 29 по 31 липня 2020 року в смт Седнів Чернігівського району Чернігівської області, на базі дитячого закладу «Дивосвіт», національно-патріотичний форум «Сіверська брама».

Метою форуму є налагодження конструктивної взаємодії між інститутами громадянського суспільства

16 Червня 2020 14:57повідомлення

Наповнення онлайн-порталу muv.in.ua

Із метою сприяння підвищенню рівня інформування молоді про наявні можливості в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.

Зазначений вебресурс зокрема міститиме доступ до онлайн-інтегратора «Можливості для молоді в Україні», що передбачає накопичення та відтворення актуальної інформації по регіонам за п’ятьма напрямами:

молодіжна інфраструктура;

молодіжна участь;

30 Квітня 2020 13:46повідомлення

Оголошено конкурс кращих практик молодіжної роботи!

Чернігівський обласний молодіжний центр оголошує конкурс кращих практик молодіжної роботи Чернігівської області.

До участі у конкурсі запрошуються учасники та учасниці, які мають успішні практики в наступних сферах молодіжної політики:

  • участь молоді в процесах демократизації;
  • просвітницька діяльність з прав людини, гендерна рівність тощо;
  • розвиток механізмів забезпечення участі молоді в житті громади;
  • підтримка молодіжних проектів та
16 Квітня 2020 09:01повідомлення

Створено Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область

У рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми у Чернігівській області» розроблено «Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область» на основі сервісу google maps (Посилання на карту).

Ініціатива та створення карти допомоги стала можливою завдяки Громадській організації

02 Квітня 2020 10:33повідомлення

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ, ЯКЩО ВИ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ?

З початку впровадження карантину Урядом було повернуто з-за кордону тисячі громадян України, серед яких, ймовірно, є особи, які постраждали від торгівлі людьми.

Бахмацька районна державна адміністрація нагадує про дію Закону України “Про протидію торгівлі людьми”, який визначає організаційно-правові засади протидії торгівлі людьми, гарантуючі гендерну рівність, основні напрями державної політики, повноваження органів виконавчої влади, порядок встановлення статусу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та порядок

27 Березня 2020 14:59повідомлення

Звернись по допомогу!

Домашнє насильство. На час карантину, у зв’язку з пандемією коронавірусу, багатьом людям рекомендується працювати з дому, щоб уникати скупчення людей. Хоча дім багато хто вважає найбезпечнішим місцем, для жертв домашнього насильства це далеко від реальності.

За умисне й систематичне фізичне, психологічне або економічне насильство в Україні передбачене покарання у вигляді громадських робіт, піврічного арешту, 5-річного обмеження або 2-річного позбавлення волі. А суд може застосувати до особи, яка вчинила

19 Лютого 2020 08:19повідомлення

Національно-патріотичний тренінг «Єдність і сила»

З метою збільшення чисельності молоді, що готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України; підвищення рівня практичних знань та навиків у військовій справі учасників, підвищення рівня зацікавленості молоді у вступі до лав ЗСУ, з 28 лютого по 01 березня 2020 року громадська організація «Сіверська Січ», за підтримки Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, проводить у м. Чернігові захід «Національно-патріотичний тренінг «Єдність і сила».

Захід проводиться першочергово

17 Лютого 2020 08:19подія

Відбувся зональний турнір чемпіонату області з футзалу

15 лютого в місті Ніжин відбувся зональний турнір чемпіонату області з футзалу.

У нашій групі були такі команди:

  1. Ніжин «СПАРТА»,
  2. Ніжин «Фрунзівець»,
  3. ФК «Бахмач»,
  4. Прилуцький район «Орхідея»,
  5. Ічня «Агротрейдер».

У першій грі наша команда перемогла команду «СПАРТА» (Ніжин) з рахунком 5:2. У другій - «Орхідею» (Прилуцький район) з рахунком 4:1. У третій грі, нажаль, зазнали поразку від хазяїв

06 Лютого 2020 13:54подія

Фінал гри

1 лютого в місті Ніжин відбулася фінальна частина чемпіонату Чернігівської області з міні-футболу серед ветеранів, віком 45 років та більше.

Формат змагань – дві підгрупи по 3 команди. Перша - ФК «Сираї», ФК «Бахмач» та ФК «Городня». Друга – ФК «Прилуки», ФК «Ніжин» та ФК «Новгород-Сіверський».

Переможці груп грають за Перше місце, другі команди за друге місце.

Результати нашої підгрупи:

ФК «Сираї» – ФК «Бахмач» 8:2

ФК «Бахмач»

27 Січня 2020 15:03повідомлення

Нарешті довгоочікувана перемога

25-26 січня спортзал Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 приймав гостей, туристів із м. Прилук, м. Ніжина, м. Новгорода-Сіверського, м. Семенівки, смт Талалаївки. Саме в ці дні було проведено відкритий Кубок Бахмацького району з пішохідного туризму (4 етап відкритого Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін-2019-2020»), у якому взяло участь 60 юних спортсменів 2006-2010 років народження (11 команд). Бахмаччину представляли  команди «Піраньї» (Ковтун Є., Башук Д., Гаранько К., Строгий П., Мороз А., Мачача С.), «Метеор» (Олійник А., Данько О., Мацко Я., Кудлай Д.) і

<<<1 - 11 з 100>>>