<<<1 - 11 з 31>>>


31 Грудня 2020 08:51

Про матеріальну допомогу під час карантину підприємців та найманих працівників: в питаннях і відповідях

Інформує Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

1 Чи має право на матеріальну допомогу ФОП , яка є пенсіонером та звільнена від сплати ЄСВ?

Якщо ви отримуєте пенсію, є ФОП чи найманим працівником та ваш основний КВЕД чи КВЕД

16 Листопада 2020 09:12

Введена в дію нова структура Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня  2014 року № 85 “Деякі питання затвердження граничної чисельності працівників апарату та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, інших державних органів” (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 року № 570 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2014 року № 85 і від 24 січня 2020 року № 22”) та наказу Пенсійного фонду України від

01 Вересня 2020 08:21

Посилюються інспекційні заходи щодо виявлення у суб’єктів господарювання неоформлених працівників

25 серпня ц.р. начальник Відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Людмила Соколенко взяла участь у робочій нараді Управління Держпраці у Чернігівській області стосовно проведення масштабної інформаційної та інспекційної кампанії з питань недопущення використання незадекларованої праці найманих працівників.

У заході взяли участь уповноважені представники Головного управління Пенсійного фонду України у Чернігівській області, Головного управління Державної податкової служби в Чернігівській області, обласного центру зайнятості та Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області.

Учасники

11 Червня 2020 10:43

Три кроки до електронних послуг Пенсійного фонду України:

  1. Особисто звернутись до сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в області для оформлення заяви (у разі необхідності, фахівці Фонду допоможуть Вам у її заповненні). Документи, необхідні для ії оформлення: паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків  (ідентифікаційний
15 Травня 2020 12:40

Перші підсумки роботи під час карантину: посилений захист працівників, складнощі та обмеження при прийомі громадян

Перші підсумки роботи під час карантину: посилений захист працівників, складнощі та обмеження при прийомі громадян

13 травня 2020

Безпечні умови праці пенсійників під час карантину завжди перебувають в центрі уваги керівництва Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області та Чернігівської обласної організації профспілки працівників Пенсійного фонду України.

Нещодавно, для забезпечення співробітників засобами індивідуального захисту під час протидії поширенню хвороби COVID-19, Головним управлінням Пенсійного фонду України в області додатково закуплено та розповсюджено 150 захисних щитків для працівників, які безпосередньо контактують з відвідувачами. Обком профспілки

12 Травня 2020 09:02

Пенсійний фонд України почав виплачувати проіндексовані пенсії

У травні цього року Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій переважній більшості пенсіонерів області. Більш докладно про перерахунки пенсій ми попросили розповісти  начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрія Юрченка.

- Юрію Дмитровичу, кому підвищили пенсійні виплати?

- В області автоматично (без особистих звернень) проведено перерахунок пенсій 283,6 тис. пенсіонерам. Із перерахованих пенсій розмір підвищено

18 Березня 2020 09:01

Пенсійний фонд працює в штатному режимі

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області повідомляє, що в умовах карантину графіки прийому громадян в сервісних центрах залишаються незмінними. Фінансування та виплата пенсій здійснюється згідно затверджених графіків.
 Для вирішення індивідуальних питань

15 Січня 2020 08:00Актуально

Пенсії для ветеранів праці та військових підвищилися

З першого січня 2020 року 67,1 тис. непрацюючих пенсіонерів Чернігівщини, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж не менше від 30 років для жінок та 35 років – для чоловіків, отримають підвищенні пенсії. Разом з тим розмір пенсії для даних категорій громадян не може складати менше 2000 грн. Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

 Перерахунки проведено автоматизованим способом, тому звертатися до органів Пенсійного

17 Грудня 2019 12:09

Відчуйте смак електронних послуг Пенсійного фонду

Ці сервіси стануть у пригоді тим, хто тільки збирається подавати документи на оформлення пенсії, застрахованим особам працездатного віку, роботодавцям і страхувальникам.     

Для ефективної взаємодії з людьми та оперативного надання їм інформації

13 Грудня 2019 12:03новина

Вшанували пам'ять ліквідаторів

13 грудня, у День вшанування учасників ліквідації аварії  на Чорнобильській АЕС, громадськість району традиційно зібралась біля пам’ятника жертвам аварії на ЧАЕС, щоб ушанувати пам'ять загиблих та померлих ліквідаторів катастрофи, які у 1986 році стали на захист безпеки людства від далеко немирного атому. Керівництво району та Коропської ОТГ, ліквідатори, члени районної громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна» поклали квіти до пам'ятного знаку та пом'янули жертв катастрофи хвилиною мовчання.

Також цього дня в райдержадміністрації відбулося

13 Грудня 2019 12:00новина

Пенсії підвищилися

З 1 грудня цього року розмір мінімальної пенсії для осіб, які втратили працездатність, підвищено з 1564 до 1638 грн – на 74 гривні. Максимальна пенсія зросте на 740 грн і становитиме 16 380 грн.

Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

Відповідно до Закону України «Про

<<<1 - 11 з 31>>>