<<<1 - 11 з 95>>>


16 Жовтня 2019 08:48

Finance.ua запрошує студентів до участі у всеукраїнській грантовій програмі Scholarship.

Finance.ua – це сайт про фінанси та банки, який прагне підвищувати фінансову грамотність жителів України. Ми сподіваємося, що Scholarship допоможе нам зацікавити студентів фінансовою тематикою.

Переможець отримає грант на навчання у розмірі 18 000 гривень, а також можливість відвідати щорічну конференцію для спеціалістів з банківських технологій FinRetail 2019.

2 вересня стартує Scholarship від Finance.ua – соціальний конкурс для студентів по всій Україні. Участь

19 Вересня 2019 11:36

Про організацію Міжнародної культуно-просвітницької поїздки "Європейська співдружність"

           

Відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, затвердженого 24.03.2016, з метою розвитку волонтерського руху, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів, а також ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн з 23 квітня                 до 01 травня 2020 року заплановано міжнародну культурно-просвітницьку

17 Вересня 2019 14:47

Оголошено СТАРТ нового проекту

Увага!

Оголошено СТАРТ нового проекту

“SMART ENERGY 2.0 —  безкоштовне впровадження системи енергоменеджменту та інтелектуальної системи енергомоніторингу з внесенням даних до Всеукраїнської системи ”

На численні прохання прийом заявок продовжено!

Чекаємо ваші анкети з 6 до 29 вересня 2019 року!

           Метою проекту є створення та впровадження відповідних дій, інструментів, знань та напрацювань, необхідних для створення умов енергоефективності у громадах,

17 Вересня 2019 14:41

Участь у всеукраїнському конкурсі

Студентам нашого району пропонується взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно» та позмагатися за гранти на навчання. Есе приймаються до 30 вересня 2019 року. Переможці будуть визначені вже в жовтні.

Студенти закладів вищої освіти Чернігівщини можуть позмагатися за гранти на навчання. Участь в конкурсі для претендентів на перемогу безкоштовна. Автори трьох кращих робіт отримають грошові гранти. Ними студенти зможуть оплатити за 10, 6, 3 місяці навчання або отримати річну стипендію і витратити кошти за

29 Березня 2019 14:49

Ти студент навчального закладу України? Ця інформація для тебе!


Веб-студія Oranges та інформаційний портал Kredit House запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Здійсни свою мрію – отримай стипендію на навчання! Гарна новина, наразі існує дві премії, в залежності від спеціалізації навчання.

Умови конкурсу доволі прості, більш детально ознайомитись з умовами і завданням можна за наступними посиланнями:

Для студентів спеціальностей "Маркетинг": https://oranges.guru/contest/ua/

29 Березня 2019 14:25

Громадська спілка «Український народний контроль»  спілка організовує конкурс для талановитої молоді України.
Мета конкурсу – надання фінансової допомоги  на навчання для студентів ВНЗ України. 
Більш детально ознайомитись с конкурсом ви можете на сторінках конкурсу.
Більш детальну інформацію можна отримати за електронною адресою [email protected] чи по телефону 073-435-70-45
Текст прес-релізу:
Ти студент навчального закладу України? Ця інформація для тебе!
Веб-студія Oranges та

20 Лютого 2019 16:12

Всеукраїнська премія "Диво-дитина"

У травні 2019 року у м. Києві відбудеться нагородження найталановитіших дітей країни Всеукраїнською премією "Диво-дитина".

Всеукраїнська премія Диво-дитина.

20 Грудня 2018 16:35

Програма Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини для менеджерів

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України інформує про започаткування нового формату Програми Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини для менеджерів «Fit for partnership with Germany» економічна кооперація з фокусом на Індустрію 4.0.

До участі запрошуються управлінці середньої та вищої ланки підприємств, підприємці, які займаються дослідженнями та розробками новітніх технологій, інноваційних стартапів, ІТ для Індустрії 4.0.

Зокрема, за напрямками:

  • В рамках реалізації положень Меморандуму про взаєморозуміння у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики між Держенергоефективності та МЗС Фінляндської Республіки, в Україні створено Фінсько-український трастовий фонд.

    Трастовий Фонд (далі – Фонд) забезпечує грантове фінансування для проектів у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики, що є інструментом співпраці двох країн у зазначених сфері.

    Фонд фінансується МЗС Фінляндської Республіки. Управління

23 Жовтня 2018 09:34

Проведення Міжнародного конкурсу з підприємництва

Відкрита реєстрація школярів 9-11 класів до участі у Міжнародному конкурсі з підприємництва

За підтримки Міністерства молоді та спорту України, БФ Інститут громадянської освіти та суспільних програм (ICEPP) вже втретє організовує в Україні національний відбір Всесвітнього конкурсу для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs., заснованого в Університеті штату Делавер, США.

Цей конкурс сааме для тебе, якщо:

тобі від 14 до 18 років;

22 Жовтня 2018 14:59

Про участь у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів) по проведенню фізкультурно-спортивних заходів

 

На виконання обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту на період 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради  від 20.12.2016 року № 12-7/VІІ, відповідно до Порядку проведення конкурсу громадського суспільства, на виконання яких надається  фінансова підтримка, затвердженого КМУ від 12.10.2011 № 1049 (зі змінами) та наказу директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту від 07.03.2018 р. № 27 "Про організацію та проведення конкурсу з визначення програм (програм, проектів) по проведенню

<<<1 - 11 з 95>>>