<<<1 - 11 з 162>>>


16 Лютого 2021 15:05повідомлення

Актуальні питання з податкового законодавства

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

Тож, 25 лютого о 11.00-12.00 відбудеться вебінарі на тему: «Актуальні питання з податкового

11 Вересня 2020 10:36повідомлення

Запрошуємо до участі у Open Data Forum 2020 Online

Міністерство цифрової трансформації України в партнерстві з USAID/UK aid проєктом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS», що реалізується Фондом Євразія запрошує до участі у Open Data Forum 2020 Online!

Open Data Forum – щорічна всеукраїнська подія присвячена розвитку і застосуванню відкритих даних в Україні.

Форум проходитиме вчетверте і вперше в онлайн форматі 18 вересня 2020 року з 11.00 до 15.15. Фокус цьогорічного

03 Вересня 2020 15:00повідомлення

ECOFORUM-2020 від Професійної асоціації екологів України «The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка»

25 вересня
м. Переяслав Київської обл.

Наші партнери Професійна асоціація екологів України спільно з Національним центром сталого розвитку проводять ECOFORUM за сприяння

25 Серпня 2020 10:52повідомлення

Відкрита реєстрація на Всеукраїнський онлайн-марафон “ЖКГ-2020”

  Громадська рада при Міністерстві розвитку громад та територій Украіїни разом з партнерами запрошують усіх зацікавлених осіб взяти участь у Всеукраїнському онлайн-марафоні, присвяченому практичним питанням поточного функціонування та перспективам вдосконалення державної житлової політики у 2020 році.

Онлайн-марафон відбудеться у форматі відеоконференції з 14 по 18 вересня 2020 року.

Основною метою онлайн-марафону є обговорення питань поточного стану та вироблення рекомендацій щодо шляхів розвитку ринку управління багатоквартирними будинками в Україні та створення додаткових механізмів підвищення

27 Липня 2020 09:42повідомлення

Неймовірні села України 2020

З метою сприяння розвитку сільських територій та регіональної економіки, підвищення привабливості життя у селі, онлайн-виданням AgroPortal оголошено V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2020» (далі - конкурс).

Конкурс проводиться з 13 липня по 15 грудня 2020 року за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні, подача заявок на конкурс - з 13 липня по 31 серпня 2020 року, його призовий фонд складає 100 тис. грн.

Форматом конкурсу передбачено відбір найкращого

23 Липня 2020 08:07повідомлення

Запрошуємо на навчання

Департамент розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації повідомляє, що Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів та природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра та освітнього ступеня магістра за денною та заочною формами навчання, за держзамовленням та за контрактом.

Спеціальності

22 Червня 2020 09:14повідомлення

Відбудеться онлайн-тренінг щодо особливостей реалізації проектів з використанням відновлюваних джерел енергії на місцевому рівні

У рамках проекту Twinnig «Розвиток відновлюваної енергетики в Україні», який реалізується Держенергоефективності спільно з партнерами країн-членів ЄС, 02 липня 2020 року о 14 — відбудеться онлайн-тренінг щодо особливостей реалізації проектів з використанням відновлюваних джерел енергії на місцевому рівні. В якості головних спікерів запрошено міжнародних експертів з Австрії та Італії, а також експертів з Держенергоефективності.

Одним з головних питань тренінгу буде наявність інструментів комунікації та фінансування для збільшення кількості установок, що
працюють з використанням відновлюваних

30 Квітня 2020 13:47повідомлення

Оголошено конкурс кращих практик молодіжної роботи!

Чернігівський обласний молодіжний центр оголошує конкурс кращих практик молодіжної роботи Чернігівської області.

До участі у конкурсі запрошуються учасники та учасниці, які мають успішні практики в наступних сферах молодіжної політики:

  • участь молоді в процесах демократизації;
  • просвітницька діяльність з прав людини, гендерна рівність тощо;
  • розвиток механізмів забезпечення участі молоді в житті громади;
  • підтримка молодіжних проектів та
28 Квітня 2020 15:21повідомлення

Розпочався конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування 2020»

З метою подальшого і всебічного висвітлення процесів децентралізації, Мінрегіон вкотре проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

До участі у Конкурсі приймаються матеріали за чотирма номінаціями:

- онлайн-публікація,

- стаття в друкованому ЗМІ,

- радіоматеріал,

- відеоматеріал.

15 Квітня 2020 10:14повідомлення

Розпочато голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

В області триває конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

До голосування на платформі https://vgb-chernihiv-budget.e-dem.in.ua/#/  допущено усі 9 проєктів, поданих на конкурс, а саме:

  1. Капітальний ремонт приміщення навчально-виховного комплексу " Дзвіночок " в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області
  2.  «Будівництво
13 Березня 2020 15:46повідомлення

Конкурс дитячих малюнків «Вода та зміни клімату»

До Всесвітнього дня водних ресурсів, 22 березня, Деснянське басейнове управління водних ресурсів проводить конкурс дитячих малюнків.

Тематика робіт:

– І вікова категорія (6 – 9 років) — «Пригоди краплинчика» (у жанрі коміксів);

– ІІ вікова категорія (10 – 13 років) — «Як я оберігаю водні ресурси?»;

– ІІІ вікова категорія (14 – 18 років) — «Вода та зміни клімату».

Приймаються малюнки

<<<1 - 11 з 162>>>