<<<1 - 11 з 140>>>


28 Липня 2020 08:10Інформація

До уваги представників громадських інституцій ветеранів – учасників АТО/ООС

Запрошуємо усі зацікавлені громадські інституції ветеранів АТО/ООС Чернігівської області долучитися до роботи Координаційної ради ветеранів.

Засідання робочої групи ветеранів АТО/ООС щодо створення Координаційної ради ветеранів АТО/ООС при Чернігівській обласній державній адміністрації раніше відбулося в облдержадміністрації.

У засіданні взяли участь представники всеукраїнських, місцевих та районних громадських організацій та органів влади:

  1. Бутенко Руслан Володимирович – ГО «Сосницька спілка воїнів - учасників АТО».
  2. Давиденко Костянтин Анатолійович – Відокремлений підрозділ м. Чернігів ВГО «Ветеранське Братерство».
  3. Джевага Ярослав Михайлович –
18 Липня 2017 14:12Подія

Громадська організація ветеранів АТО переобрала нового голову

18 липня у залі засідань райдержадміністрації відбулися загальні збори громадської організації "Куликівська районна спілка ветеранів антитерористичної операції". На зібранні були присутні голова Куликівської райдержадміністрації Олексій Ракоїд, помічник-консультант депутата обласної ради Арсена Дідура Катерина Буй. АТОвці зібралися щоб переобрати нового голову громадської організації. Чинний голова Микола Безбородько, у зв'язку з сімейними обставинами, склав свої повноваження. Новим головою присутні на зборах члени організації обрали учасника АТО Олександра Міну з Куликівки.

Голова райдержадміністрації привітав новообраного голову організації та побажав йому плідної роботи. По тому відбулося спілкування очільника району з членами громадської організації. Воїни АТО порушили ряд питань, що їх сьогодні хвилюють, на які Олексій Ракоїд дав відповіді у ході розмови. Окремі питання, які потребують додаткового вивчення, взяті на особистий контроль голови райдержадміністрації.







Сектор інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю 
апарату райдержадміністрації

11 Квітня 2017 16:26Подія

Урочисто провели юнаків на строкову військову службу

З метою патріотичного виховання молоді та підвищення престижу служіння в армії на Куликівщині вирішили відродити кращі традиції минулого.

11 квітня Куликівський район урочисто проводжав на строкову службу до лав Збройних Сил України чотирьох юнаків району. Урочистості відбувалися в обрядовій залі районного будинку культури. Всього в період весняного призову 2017 року район відряджає на строкову службу 10 хлопців. Двоє вже відбули до місця служби тому на захід запросили їхніх родичів.

Цього дня в залі були присутні чотири призовники: Антон Зубок та Олег Зорін з Куликівки, Павло Ковальчук з Горбового та Віталій Мурашко з Вересочі. Бажаючих провести і підтримати добрим словом юних призовників зібрався повен зал: рідні та друзі, представники районного військового комісаріату, старшокласники Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст. Серед поважних гостей - заступник голови райдержадміністрації Олена Баглай, голова районної ради Наталія Халімон, Куликівський селищний голова Наталія Борщан, помічник заступника голови обласної

15 Лютого 2017 16:55Анонс

У Києві 24 лютого - 05 березня 2017 року канадські медики проводитимуть безкоштовні пластичні операції пораненим активістам Майдану і бійцям АТО

З такою ініціативою виступила Канадсько-Українська Фундація спільно з урядом Канади. Всі операції є безкоштовними. Очікується, що буде прооперовано близько 30-40 пацієнтів.

анадські лікарі спільно з українськими колегами проведуть операції на обличчі і верхніх кінцівках, а також займуться усуненням посттравматичних черепно-лицевих деформацій, дефектів м'яких тканин і рубців.

Будь-який бажаючий поранений може записатися на консультацію за телефонами:

+38 095 435 30 33 або +38 097 00 555 45

03 Лютого 2017 16:16Подія

Про координацію роботи районної влади і громадської організації ветеранів АТО

Йшлося під час зустрічі голови райдержадміністрації Олексія Ракоїда з членами громадської організації «Куликівська районна спілка ветеранів антитерористичної операції», яка відбулася 3 лютого в райдержадміністрації. В зустрічі також взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олена Баглай, голова районної ветеранської організації Анатолій Мацьвійко, заступник військового комісара Володимир Рожовець, працівники райдержадміністрації.

- Сьогодні в районі кілька служб займаються питаннями соціального захисту демобілізованих воїнів та їх сімей. Кожна з них має певний банк даних інформації щодо соціальних виплат, оздоровлення, зайнятості учасників АТО. На громадських засадах за підтримки депутатів обласної ради Віктора Труша та Арсена Дідура в Куликівці діє центр соціально-психологічної реабілітації «Фенікс», який опікується питаннями соціальної адаптації та психологічної реабілітації демобілізованих. При райдержадміністрації

03 Лютого 2017 16:12Герої не вмирають

Вшанували пам'ять загиблого земляка

3 лютого, в день других роковин загибелі в зоні АТО підполковника Збройних Сил України уродженця Куликівки Ігоря Сніжка, на подвір’ї Куликівської школи зібралася громадськість та гості району щоб вшанувати пам’ять героя-земляка. Приїхали рідні і близькі Ігоря Сергійовича, його товариші по службі. Віддати шану захиснику України прийшли голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд, Куликівський селищний голова Наталія Борщан, представники районного військового комісаріату, члени районних громадських організацій: Спілки ветеранів АТО, ветеранів України, "Союз Чорнобиль України", воїнів-інтернаціоналістів "Козак", учні та вчителі Куликівської школи, небайдужі жителі селища.

Ведучі заходу з біллю у голосі говорили про несправедливу неоголошену війну, яка чорною хмарою нависла над українським Донбасом, і яка уже забрала життя тисяч українських воїнів, серед яких і наші земляки Сергій Парубець із Дрімайлівки та Ігор Сніжок з Куликівки. Вони нагадали присутнім про дитячі та юнацькі роки загиблого воїна, про його мрію стати військовим,

30 Січня 2017 11:11Подія

Стілецький турнір пам'яті Ігоря Сніжка

3 лютого минають другі роковини загибелі в зоні АТО підполковника Збройних Сил України Ігоря Сніжка з Куликівки. Цими днями у районі вшановують пам'ять загиблого земляка.

27 січня за ініціативи учнів Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст., членів шкільного загону (рою "Запорожці") військово-патріотичної гри "Сокіл"(Джура) в Куликівці був проведений стрілецький турнір пам'яті Ігоря Сніжка. Ініціативу учнів підтримав і допоміг в організації турніру вичтель предмету "Захист Вітчизни" Куликівської школи, колишній військовий підполковник запасу Леонід Корнійчик.

Школярі відвідали районні установи, де запросили працівників взяти участь в стілецьких змаганнях з пневматичної гвинтівки. Бажання повправлятися у стрілецькій майстерності, та тим самим вшанувати пам'ять загиблого героя, цього дня зголосились працівники районної державної адміністрації, Куликівської селищної ради, районого відділення поліції, райвійськкомату та районного сектору УДСНС України в Чернігівській області.

Першість у командному заліку виборола районна державна адміністрація,

18 Січня 2017 16:07Герої не вмирають

Я – українець. Оце і вся моя біографія

Саме ці слова стали останніми, які опублікував у соціальній мережі наш загиблий земляк, герой неоголошеної війни на сході Сергій Парубець. І саме ці слова тепер майорять на жовто-блакитному фоні в одному з кабінетів Дрімайлівської школи. За спільної ініціативи дрімайлівців та районної влади, тут була створена музейна кімната пам’яті на честь загиблого героя. 18 січня минули другі роковини з дня загибелі Сергія, тож символічно відкриття кімнати було приурочене саме до цієї дати. Цього дня вона була переповнена людьми, які знали і любили Сергія, а відтак прийшли віддати героєві останню шану.

Відкриття цього маленького музею є для району дуже важливим кроком, адже це – вияв самосвідомості, патріотизму та шанування нашої історії, яку ми маємо зберегти для прийдешніх поколінь. Про це говорила на відкритті директор Дрімайлівської школи Любов Безпала – людина, яка вклала душу у створення цього меморіального куточку. Насамперед, директор висловила щиру вдячність тим, хто допомагав та сприяв створенню кімнати пам’яті: депутату

13 Січня 2017 10:18Інформація

Засідання координаційного центру по допомозі мобілізованим та їхнім родинам

12 січня відбулося засідання координаційного центру по допомозі мобілізованим та їхнім родинам. Проводила зібрання заступник голови райдержадміністрації Олена Баглай.

Соціальні служби, представники яких входять до складу координаційного центру, постійно вивчають ситуацію щодо потреб мобілізованих жителів району та сприяють вирішенню проблем.

Відповідальний за напрямок роботи з мобілізованими, демобілізованими та їхніми родинами заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Лазар уточнив, що на сьогодні за 6 хвиль мобілізації до лав Збройних Сил України призвано 128 громадян із Куликівського району, з них демобілізувалися 125 чоловіків, троє – продовжили службу на контрактній основі.

Із числа учасників АТО 100 бійців отримали статус «учасник бойових дій», а 4 – мають статус «інваліда війни». Родині загиблого Сергія Парубця надано статус

16 Грудня 2016 11:04Інформація

Громадська організація «ЩИТ 41» запрошує учасників АТО з родинами завітати до міста Чернігів на новорічні заходи

19 ГРУДНЯ


16:00 - Казкове дійство до відкриття новорічного містечка «Казкова зима»
16:00 - Фестиваль вуличної їжі. Різноманітні смаколики від найкращих ресторацій міста
17:00 - Урочисте відкриття Головної новорічної ялинки, святкової Резиденції та Міської льодової ковзанки

20-22 ГРУДНЯ


16:00 - Робота новорічного містечка «Казкова зима»

23 ГРУДНЯ


16:00 - Робота новорічного містечка «Казкова зима
16:00 - Святкова концертна програма
18:00-20:00 - Виступ гурту «Лена Иванова»

24 ГРУДНЯ


12:00 - Робота новорічного містечка «Казкова зима»
12:00-22:00 - Святкова концертна програма
19:30-21:00 - Виступ кавер-гурту «Jam Bubble Band»
21:00-22:00 - DJ-раrty. Вас розважатиме DJ Саша Крайм
08 Грудня 2016 11:07Громадянська активність

Акція милосердя "Здай кров — врятуй життя солдату!"

Ініціювали акцію з донорства крові члени громадської організації «Куликівська районна спілка ветеранів антитерористичної операції». Акція проводилася за матеріальної підтримки заступника голови обласної ради Арсена Дідура, райдержадміністрації та районної ради.

У перший день проведення акції виявили бажання здати кров 26 демобілізованих учасників бойових дій на Сході України, 19 з Куликівки та з сіл району. Але, так як до донора є певні вимоги, то за станом здоров’я змогли здати кров тільки три демобілізованих, інші хлопці повернулися з зони АТО з підірваним та ослабленим здоров’ям.

На другий день акції ще 16 жителів району мали змогу допомогти солдатам та виступили донорами. Проте на пункт здачі крові прийшло набагато більше небайдужих.

Зібрано близько 9 літрів крові, яка буде використана на врятування життя та збереження здоров’я воїнів АТО.

Висловлюємо

<<<1 - 11 з 140>>>