<<<1 - 11 з 4434>>>


11 Лютого 2021 17:08

Усе від жінки, мабуть, почалося...

Як зазначалося в попередніх публікаціях сайту, за ініціативи голови районної державної адміністрації Олександра Коваленка та за фінансової підтримки керівника відділу соціальної політики СТОВ «Дружба-Нова» Олега Власенка Срібнянщина долучилася до участі в інформаційно-видавничому проєкті «Успішна жінка», що був розпочатий у 2009 р. за підтримки Спілки жінок України та став першим етапом реалізації довгострокової видавничої

03 Лютого 2021 10:56

На Чернігівщині викрито підпільний цех.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, припинили діяльність «підпільного цеху» з виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.

Організував підпільне виробництво з виготовлення фальсифікованої горілки мешканець Чернігова на території складського приміщення. Виробництво та фасування продукції відбувалось

03 Лютого 2021 10:53

Викритому СБУ проросійському пропагандисту повідомлено про підозру

Співробітники Управління Служби безпеки України в Чернігівській області завершили досудове розслідування стосовно іноземного громадянина, який поширював через Інтернет матеріали з пропагандою війни.

Досудовим слідством встановлено, що громадянин однієї з пострадянських країн, який проживає в нашій державі, поширював через Інтернет матеріали, які містять заклики до агресивної війни РФ проти України, або до розв’язування

29 Січня 2021 09:00

На Чернігівщині СБУ викрила посадовців патрульної поліції на збуті амфетаміну та канабісу

Служба безпеки України викрила поліцейського та  інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з відділів Головного управління Національної поліції у Чернігівській області на збуті наркотиків і психотропів.

За попередньою версією слідства, посадовці налагодили продаж амфетаміну та канабісу на території району. Для реалізації «товару» вони використовували

22 Січня 2021 13:11

День Соборності України: В єдності сила

22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності. Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42/99.

Акт Злуки увінчав соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини – щонайменше з середини

22 Січня 2021 10:14

СБУ системно протидіє та нейтралізує загрози державній безпеці на кордонах країни

Протягом 2020 року завдяки заходам підрозділів Служби безпеки України до держбюджету донараховано понад 2,5 мільярда гривень митних платежів. Вилучено предмети контрабанди і виявлено порушення митних правил на суму 510 мільйонів гривень.

У минулому році за матеріалами СБУ також повідомлено про підозри: митники ‒ 53, прикордонники ‒ 31, контролюючі на кордоні – 10 осіб. Засуджено 12 працівників прикордонної служби та 4 митної. За ст.

20 Січня 2021 14:54

До уваги роботодавців !!!

До уваги роботодавців !!!

Нагальна справа січня — відзвітувати до центру зайнятості, скільки працівників із додатковими гарантіями зайнятості працює на підприємстві і скількох роботодавець планує працевлаштувати в поточному році.

До 01 лютого 2021 року відзвітуйте, чи виконали квоту за 2020 рік.

Мінсоцполітики оновив форму звіту у зв’язку з поширенням квоти на роботодавців із чисельністю працівників від 8 до 20 осіб.

16 Січня 2021 12:15

Інформація про перелік пунктів обігріву населення, які облаштовані на території Срібнянського району.

Відповідно до протоколу засідання районної комісії з питань техногенно-екологійної безпеки та надзвичайних ситуацій №24 від 19 листопада 2020 року в Срібнянському районі заплановано і облаштовано пункти обігріву населення.

№ з/п

Місце розташування

Адреса

16 Січня 2021 12:11

Небезпека переохолодження

 

 

            В Україні в кінці поточного тижня та майже весь наступний тиждень очікується суттєве похолодання. Синоптики прогнозують уже з  п’ятниці зниження температури, яка на нашої області півночі області може досягнути -23°С. Тому гостро стає проблема переохолодження.

         При переохолодженні організм людини втрачає більше тепла, ніж виробляє.

16 Січня 2021 09:43

Вакцинація від COVID-19 має проводитися лише якісними зареєстрованими препаратами

В першу чергу щеплення від COVID-19 буде запропоновано найбільш вразливим категоріям: медичним працівникам, які працюють із хворими на коронавірус, працівникам лабораторій, водіям екстреної меддопомоги, а також особам, які перебувають у спеціалізованих закладах (інтернатах, будинках для осіб похилого віку тощо). Далі вакцинуватимуть педагогів, військових, тощо.

Процес

13 Січня 2021 15:40

Вступайте до вищих навчальних закладів СБУ!

        

         Кожен може обрати майбутню професію, але краще обрати справжнє покликання. Тож якщо ви вже вирішили, що мрієте служити Україні і захищати її безпеку, – вступайте до вищих навчальних закладів СБУ!

         Конкурс відкритий для абітурієнтів, які мають повну загальну середню освіту.

         Наші навчальні заклади:

•       

<<<1 - 11 з 4434>>>