Зустріч з Народним депутатом України М.В. Чечетовим

16 серпня 2010 року відбулась зустріч народного депутата України М.Чечетова з головами райдержадміністрації, керівниками районних партійних організацій Партії регіонів в/о № 208 та активом району.
На зустрічі були присутні голова райдержадміністрації В.Бугай, голова районної ради Ю.Лемешко, голова Чернігівської райдержадміністрації М.Кудрик, заступник голови обласної організації Партії регіонів М.Литвин, заступник голови районної ради, голова районної організації Партії регіонів В.Грищенко, керівники місцевих осередків Партії регіонів, сільські та селищні голови, кандидати в депутати районної ради від Партії регіонів.
У своєму виступі народний депутат М.Чечетов розповідав про майбутні вибори, про діяльність Президента, Влади та Партії регіонів. Він охарактеризував політичну ситуацію в країні, зокрема дав негативну оцінку політичній реформі, піддав різкій критиці дії колишніх Президента та Прем’єр-Міністра, зазначив шляхи виходу із ситуації, яка склалася в Україні. Він також виступив із роз’ясненням щодо підвищення ціни на газ та пенсійного віку для жінок. Поставив завдання створити міцну більшість в районній раді, вибрати голову ради, який би тісно співпрацював з головою райдержадміністрації.
Перед присутніми виступив також і голова райдержадміністрації В.Бугай, який акцентував увагу на реалізації передвиборчої програми Президента України “Україна для людей”.
Всього взяло участь у даному заході близько 100 чоловік.