back

Ріпкинська райдержадміністрація бере участь у Всеукраїнському конкурсі „Приязна адміністрація” 2009 року

27 серпня 2009

Метою конкурсу є виявлення та поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні.
Завдання конкурсу – вдосконалення роботи органів виконавчої влади з громадськістю щодо поліпшення якості послуг та своєчасності їх надання, підвищення рівня відкритості та прозорості у діяльності органів виконавчої влади, спрямування роботи державних службовців на задоволення потреб громадян, формування високого рівня особистих, професійних та етичних якостей державних службовців.
Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс "Приязна адміністрація", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.07 № 933 (із змінами), Конкурс відбудеться у чотирьох номінаціях:
- центральні органи виконавчої влади;
- територіальні органи центральних органів виконавчої влади;
- Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська і Севастопольська міські державні адміністрації;
- районні, районні у мм. Києві та Севастополі державні адміністрації.
Конкурси за номінаціями проводяться паралельно у три етапи:
І– організаційний (до 30 вересня);
ІІ – аудиту (до 15 грудня);
ІІІ – підсумковий (до 15 лютого).
Інформація про Конкурс розміщена на веб-сайті Головдержслужби за адресою: www.guds.gov.ua Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація».
За довідками та для анкетування споживачів послуг органу виконавчої влади звертатись у відділ організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації:
тел. 2-31-71, 2-18-43.
Відповідальна особа в райдержадміністрації за організацію Конкурсу – керівник апарату райдержадміністрації Могильний Сергій Тихонович.
Телефон 3-11-49
e-mail: [email protected]
Інформація про результати проведення конкурсу буде публікуватись у газеті «Урядовий курєр», журналі «Вісник державної служби України» та на офіційному веб-сайті Головдержслужби України.
1. Постанова Кабінет Міністрів України від 18 липня 2007 р. N 933 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу "Приязна адміністрація»
2. Методичні рекомендації щодо організації проведення Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» у 2008 році, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 № 933
3. ПОРЯДОК проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація”
4. АНКЕТА споживача послуг, що надає орган виконавчої влади (для Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація”)
5. АНКЕТА учасника Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація”