back

На Ріпкинщині помаранчевий рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19

27 жовтня 2020

23 жовтня відбулося позачергове засідання Чернігівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання виконання заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території області.

На засіданні комісія прийняла рішення щодо встановлення додаткових обмежень у Чернігові та Ніжині, які віднесені до "червоної зони". Решта області залишилася у "помаранчевій" зоні, де діють заходи щодо заборони, зокрема, проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 20 осіб (у разі проведення заходів з кількістю учасників до 20 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра; приймання відвідувачів закладами торговельного (у тому числі магазинах, що розташовані у торговельно-розважальних центрах) і побутового обслуговування населення, крім випадків забезпечення перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів торговельної площі; діяльність з надання послуг громадського харчування, крім випадків приймання відвідувачів із забезпеченням наповненості не більш як на 50 відсотків посадкових місць у приміщенні закладу.

Протокол №44 від 23 жовтня 2020 року засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій читайте нижче.

Комісія також затвердила ліжковий фонд закладів охорони здоров’я, які внесені до Переліку закладів охорони здоров`я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2

Наразі в Чернігівській області визначено 14 лікарень, до яких госпіталізують хворих на коронавірус, загальна кількість ліжок збільшена до 957.

 

 


 

 

 


 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації