back

ЛЮДМИЛА ПОЗНЯК ПРИВІТАЛА ЛІСІВНИКІВ РАЙОНУ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

18 вересня 2020

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.

З цієї нагоди сьогодні в актовій залі державного підприємства "Добрянське лісове господарство" відбулись урочистості.

Голова Ріпкинської районної державної адміністрації Людмила Позняк привітала працівників лісового господарства Ріпкинщини та ветеранів галузі з професійним святом.

 Ліс - це легені планети. Ваша праця спрямована на збереження та примноження  національного скарбу - лісу. Впевнена, що спільними заходами та завдяки вмілому впровадженню в лісове виробництво найсучасніших природоохоронних технологій, залучення цікавих інвестиційних проєктів покращиться екологічний та ресурсний потенціал лісового господарства Ріпукинщини та добробут нашого краю в цілому, –  зазначила Людмила Позняк та побажала лісівникам міцного здоров'я, родинного щастя, добробуту та подальших успіхів у справі збереження та примноження лісових багатств нашої держави.

Кращих працівників ДП «Добрянське лісове господарство» відзначено Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради та відомчими нагородами.

За сумлінну працю, високі успіхи у виконанні виробничих завдань та з нагоди Дня працівника лісу Почесними  грамотами  районної  державної адміністрації нагороджено:

ПОЗНЯКА Григорія Миколайовича, майстра лісу Ріпкинського лісництва ДП «Добрянське лісове господарство»;

ЗАМОРСЬКОГО Ігоря Миколайовича, кранівника Олешнянського нижнього складу  ДП «Добрянське лісове господарство».


 
 
 
 
 
 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації