back

У Чернігівській області виявлено 94 нових випадків COVID-19

17 вересня 2020

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 17 вересня в області зафіксовано 94 нових випадків COVID-19.

 

ПЛР-тест підтвердив інфікування 32 чернігівців, 27 ніжинців, дев’яти жителів Сновського району, трьох Чернігівського та шести Куликівського районів. По два випадки зафіксовано у Бобровицькому, Варвинському, Городнянському, Корюківському, Ніжинському, Прилуцькому районах, по одному - в Прилуках, Ічнянському, Менському, Ріпкинському та Носівському районах. З них одинадцять хворих перебувають на госпіталізації.

 

За минулу добу одужало ще 45 інфікованих: 17 чернігівців, шестеро жителів Борзнянського району та один з Козелецького, по сім одужавших у Бобровицькому, Куликівському і Носівському районах. З них шестеро лікувались у закладах охорони здоров’я.

 

Загалом на Чернігівщині 3069 випадки інфікування COVID-19, з них:
– 1391 пацієнт одужав;
– 1426 — лікується амбулаторно;
– 197 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 46 летальних випадків;
– 9 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 732 ПЛР-дослідження та 883 ІФА-тести.

 

 У середу Кабмін ухвалив ініційовані МОЗ зміни до постанови щодо встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів. Були запропоновані зміни щодо критеріїв та процесу прийняття рішень. Наразі чекаємо оприлюднення документу і будемо проводити детальний аналіз по кожному населеному пункту окремо, – зазначив Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації